Fotball-leir på Visthus

Deltakerne samlet på internat-trappa

Deltakerne samlet på internat-trappa

Endelig får du vite hva som skjedde da det var Fotball-leir på Visthus tidligere i høst.

Første helga i september inntok over 50 forventningsfulle barn Visthus. Uvanlig mange fotballer kom samtidig, for denne helga var det fotballeir! Barn i alderen 9 – 13 år var jevnt fordelt mellom gutter og jenter. Flere av barna var erfarne fotballspillere, mens noen ønsket mest av alt bare å være på leir.

Noen var på leir for første gang og var ekstra spente. Temaet for leiren var “På vinnerlaget!” Det het også leirsangen som raskt ble innlært med musikkvideo på fredagskvelden.

Leiren inneholdt alt en god leir skal inneholde; mye lek, god mat og fokus på Jesus og hva han kan gjøre i våre liv.

Rammen for fotballeiren ble meget bra da været var strålende. Alle deltakerne fikk en drikkeflaske fra IstadKraft som kom godt med i varmen. Lørdagen var full av utfordringer. Innimellom balløvelser, triksekonkurranse, lek og ferdighetsmerke var det andakt ute på fortballbanen og besøk av tidligere MFK-spiller Knut Anders Fostervold.

Grillet laks slo godt an før fotballturneringen tok til. Lørdagen bød også på morgentrim, temasamling, kiosk, leirfest og kveldsandakt. Igjennom hele leiren hadde deltakerne noe å strekke seg etter.

Tre fine pokaler skulle deles ut til de som hadde god orden og oppførsel, god innsats på fotballbanen, gode evner som medspiller samt en posjon flaks. Søndagen inneholdt ny temasamling, mer fotball og avslutningsmøte med premieutdeling.

Gode ledere loset deltakerne igjennom en innholdsrik leir hvor de gjentatte ganger fikk fortelle om Jesus som forbilde og hva det vil si å være på vinnerlaget hans!

En stor takk til alle som sendte sine barn på leir og varmt takk til lederne for godt utført arbeid. Takk også til Visthuspersonalet for glimrende kost og losji.

Flere barn og voksne etterspør allerede når neste fotballeir blir. Den kommer garantert!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *