Skapelsen

Bibelen taler om sjøuhyret Levithan - og norske forskere har funnet fossiler etter denne sjøøglen på Svalbard. Er det samme skapningen?

Bibelen taler om sjøuhyret Leviatan – og norske forskere har funnet fossiler etter denne sjøøglen på Svalbard. Er det samme skapningen?

Skapelsesfortellingen i Bibelen eller evolusjonsteorien?  Gud eller Darwin? Her finner du kretslederens undervisning om dette temaet.

Les mer

Elias – en ganske vanlig mann

Den mismodige Elias under gyvelbusken – ukjent kunstner

Her finner du kretslederens undervisning om profeten Elias – en kjent person fra det gamle testamentet.

Les mer

Kontakt med de døde – er det mulig?

Hvor er dødsriket?

Mulig kontakt med de døde er aktuelt igjen etter at prinsesse Märtha Louise har invitert det verdenskjente mediumet Lisa Williams til Norge.

Les mer

Englene – hvem er de og hva gjør de?

Englene synger for Maria og Jesusbarnet - maleri av William-Adolphe Bouguereau i 1881

Englene synger for Maria og Jesusbarnet – maleri av William-Adolphe Bouguereau i 1881

Englene er omtalt i nesten samtlige av Bibelens bøker, men det er sjelden det undervises om temaet i våre kristne forsamlinger. Her kan du lese undervisning om englene.

Les mer

Du skal holde hviledagen hellig

Alle trenger en hviledag

Alle trenger en hviledag

Fokus på søndagen og det tredje bud. Hvorfor holde den kristne kirke søndagen som hviledag når de ti bud sier vi skal feire sabbat?

Les mer her:

Budene – det 3. bud

Guds ord som lov og evangelium

indexDa følte jeg meg som født på nytt – var Martin Luthers uttrykk da han oppdaget forskjellen mellom lov og evangelium i Bibelen. Les mer her:

Guds ord – lov og evangelium V

Om jeg var en rik mann!

image2sHer kan du lære mer om hva Bibelen sier om hvordan du skal disponere dine penger og din eiendom hvis du vil leve et liv i tråd med Guds vilje.

Les mer