Skapelsen

Bibelen taler om sjøuhyret Levithan - og norske forskere har funnet fossiler etter denne sjøøglen på Svalbard. Er det samme skapningen?

Bibelen taler om sjøuhyret Leviatan – og norske forskere har funnet fossiler etter denne sjøøglen på Svalbard. Er det samme skapningen?

Skapelsesfortellingen i Bibelen eller evolusjonsteorien?  Gud eller Darwin? Her finner du kretslederens undervisning om dette temaet.

 

Kretsleder Arild Ove Halås har det siste året undervist en del om «Skapelsen» rundt om på noen av

bedehusene våre. Her ser vi nærmere på ulike måter å forstå Bibelens skapelsesfortelling. Og kan det være mulig at det står om dinosaurer i Bibelen?

Her kan du studere undervisningsdisposisjonen hvis du har interesse av det.

Skapelsen

Vinteren 2014 gikk TV-serien «Gud og vitenskapen» (The God Question). Denne serien tok opp forholdet mellom Bibelsk skapertro og vitenskapen. Vi anbefaler serien – du kan se den på nett-tv på linken under.

Både kristne, ateister og andre deltar i serien. Damaris Norge laget i den forbindelse utarbeidet noen svært gode nettsider som vi anbefaler alle å studere, gjerne sammen med programmene (som også snart blir tilgjengelig på DVD). Dette kan være et ypperlig opplegg for bibelgrupper/cellegrupper m.m.

Du finner nettsidene her:

http://snakkomgud.no/

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.