Adventmøte – Avlyst

Grunnet situasjonen (Covid 19) har vi valgt å avlyse Adventmøte 4. desember. Det er sterkt beklagelig. Vi satser på å arrangere enn etterjulsfest på Frænabu over nyttår.

– Ole C Martinsen

Lederdag 10.11 UTSATT

Grunnet situasjonen rundt Covid-19 har vi bestemt oss for å utsette lederdagen som skulle vært i Torvik bedehus fra 10.11 til 08.12.

Mer informasjon blir sendt til de som var påmeldt.

Til alle lag og foreninger – Covid-19

I går 05.11.2020 kom norske myndigheter med oppdaterte smitteverntiltak. I den anledning har ImF og kretsene kommet med følgende skriv:

Fra ImF og kretsene – Tiltak i forbindelse med COVID-19 av 6-november 2020

I tillegg har NRI og ImF Sunnmøre gått ut med anbefaling til alle sine foreninger og forsamlinger.

Til alle i NRI og ImF Sunnmøre

Kretslotteriet 2020

I disse dager er det mange av dere som har fått loddbøker i posten fra oss. Vi er klar over at det er en del som pleier å få loddbøker som ikke har fått dette. Dette er pga. at noen postnummer i fakturasystemet er falt ut. Det er fint hvis de av dere som vil ha loddbøker, men som ikke har fått gir beskjed til oss.

Det går ellers an å kjøpe lodd. Send en melding på facebook sidene våre eller på tlf: 47 23 24 49. Så ordner vi lodd. Det går også an å VIPPSe til nr : 578568

 

Fakkeltog for forfulgte kristne – Molde

FAKKELTOG 5. november , kl 1830 – Rådhusplassen i Molde.

Årets tema: «Bakerst i køen» – Lik behandling for alle. Ingen diskriminering av religiøse minoriteter ved utdeling av nødhjelp!
Noen står alltid bakerst i køen, fordi de er kristne. Vi vil stå sammen og gå sammen, til støtte for de!

Varmt velkommen til årets fakkeltog 🔥 Merk: påmelding til Helge Åkernes helgea@od.org / 99 26 56 20

Oppmøte på Rådhusplassen i Molde sentrum

Appell og opprop ved Ole Petter Erlandsen og Helge Åkernes

Fakkeltog til Molde Domkirke  kl. 1930, der vi får høre Ole Petter Erlandsen, Faglig leder ÅD. Lovsangsteamet vil lede allsangen, og det blir forbønn for våre forfulgte søsken.

Arrangementet vil være korona-tilpasset, og vi vil selvsagt følge norske myndigheters smittevernregler og plikter å følge gjeldene regler for samlingen:

• Er du sjuk eller har symptom på luftveisinfeksjon, må du halde deg heime
• Hald minst éin meter avstand til andre, unntatt dei du bur med til vanleg eller dei som er dine næraste
• Ha god handhygiene med hyppig og grundig vask, eller benytt handsprit
• Personar i risikogrupper oppmodast til å vurdere si deltaking
• Alle som kjem, må registrere namn og telefonnr. Lista oppbevarast i 10 dagar og makulerast deretter.
• Deltaking kan medføre at ein må i karantene i etterkant, dersom det skulle vise seg at smitteberarar har vore til stades ved arrangementet.

Nytt fra Høgtun Fhs

22.august fekk vi starte opp igjen! Det var ei stor glede å kunne ta imot 87 nye elevar – og få starte opp igjen med et nytt kull! Det har allerede gått ein månad – og det er stor aktivitet og mykje livsutfoldelse! Den første tida var elevar og tilsette ekstra nøye på sosial distanse og å følge reglane for smittevern. Etter 10 dagar kunne vi gå over i kohortar og begynne å leve “meir normalt”. Vi har nesten 30 internasjonale elevar i år! Det er mange frå Danmark, USA, Nederland, Tyskland og Belgia. Alle desse måtte gjennom ein karanteneperiode før dei kunne starte som elevar.

Navnebytte! Etter ein lang og god prosess har ansatte, styre og eigarorganisasjonane landa på at Høgtun folkehøgskole får nytt navn! I 1917 då skolen starta var navnet “Nordmøre ungdomsskole” før ein tok i bruk “Høgtun folkehøgskole”. Området vi brukar mest til undervisning er frå Oppdal i aust til Atlanterhavsvegen i vest, frå Smøla og Aure i nord til sunnmøre i sør. Dette er Nordvestlandet! Det er her vi går på fjelltoppar, på skiturar, på teltturar, padler i kajakk – det er her vi har folkehøgskole! Det nye navnet på skolen vår er altså “Nordvestlandet folkehøgskole”. Vi synes det er eit godt navn som fortel konkret kvar vi er å finne. Høgtun navnet som tun-navn vil vi ha med oss vidare – vi er også glade i det navnet!

Den siste veka har vi gjennomført opplevelsesveke. Elevar og lærarar har gjennomført turar i sunndalsfjella, bølgesurfing på Farstad, nærturar i Torvikbukt, gårdsliv m.m.

Vi ser fram til eit innhaldsrikt og spennande år!

-Bjarte