Frænabudagen i ny drakt

Populært med ponniridning

Populært med ponniridning

Årets Frænabu-dag var fornyet fra A-Å og ble en flott aktivietsdag for små og store.

I flere år har vi arbeidet med å finne ut hvordan vi skal legge opp den årlige «Frænabu-dagen» på høsten. Det har vært en stevnedag med tradisjoner langt tilbake i Maihaugen sin historie. Lite oppmøte de siste årene har gjort at vi ønsket å finne en ny «vri».

I år hadde driftsstyret, BUR og de ansatte i NRI lagt opp til en aktivitetsdag for små og store – kombinert med kveldsmøter på Frænabu.

Torgeir Skrunes var gjesten vår. Han er for tiden student og samtidig 50 % ansatt i Indremisjonsforbundet som forkynner. De siste årene har han vært kretsleder for ImF-sør. Han hadde møter på Frænabu torsdag, fredag og lørdag kveld. Fremmøtet var noenlunde bra, men det kunne selvsagt alltid vært flere. Torgeir fikk gitt oss mye godt fra skattene i Bibelen.

Lørdag kl. 1400 var det klart for årets Frænabu-dag. Vi begynte med Familiemøte under ledelse av Grete Marita Heiseldal (leder for NRI-ung). Torgeir holdt andakt og vi fikk høre om Jesus både gjennom video og sang. Rundt 70 små og store var med, og etterpå var det åresalg.

Så var det klart for aktivteter inne og ute. Tombola, ponni-ridning, «kaste på høner», vanngeværskyting, hoppepute, karamellkanon, ballongdyr og sukkerspinnmaskin ga et variert tilbude til alle aldersgrupper. Samtidig var det kafe i matsalen hvor man fikk kjøpe mye god mat.

Takk til alle som kom og var med på årets Frænabu-dag.

Vanngevær-skyting var også en populær aktivitet

Vanngevær-skyting var også en populær aktivitet

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *