Glade malere på Frænabu

Side5 Malersamling Bilde 1litenUnder ledelse av Harald Skotheimsvik har det blitt arrangert et nytt malerkurs på Frænabu.

Tekst og bilde  Jan Inge Nasvik

23. -25. sept. ble det arrangert malersamling på Frænabu. 14 maleglade kom sammen i godt sosialt fellesskap, for å dyrke det som etterhvert har blitt en fin hobby, tegning og maling. Deltakerne kom både fra Romsdal og Nordmøre.

Allerede første kvelden ble en pangstart. Vi kom godt i gang og flere hadde vanskelig for å legge fra seg penselen og gå til ro for natten. Noen hadde på forhånd bestemt seg for motiv, andre måtte se litt på foto og kalenderbilder, før de «landet». Det gikk mest på landskapsmotiver, mens noen prøvde på andre ting.

Dagen ble startet med å høre andakten på Radio, før vi gikk til frokost, og vi startet malingen like etter. Da kunne det være muse stille lenge, inntil noen avbrøt med en liten munter historie. Etter kveldsmat hadde vi en koselig samling i salongen, hvor det ble sunget et utvalg sanger fra Sangboken til pianomusikk.

Før avreise ble alle maleriene stilt ut, og her var det anledning til kommentarer. Mange syntes det hadde vært en positiv utvikling å merke. Interessen er ihvertfall på topp. Dette har nærmest blitt en suksess. Det ble bestemt ny malersamling til begynnelsen av februar 2015. Komiteen vil bestemme nærmere tidspunkt senere.  Velkommen tilbake !

Klikk på bildet for stort format:

Side5 Malersamling Bilde 1

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *