Eksempel til etterfølgelse

Gerd Halås, primus motor for formiddagstreffene på Eide ønsker velkommen til høstfest - legg merke til talerstolen, i stein som det passer seg i steinbygda Eide

Gerd Halås, primus motor for formiddagstreffene på Eide ønsker velkommen til høstfest – legg merke til talerstolen, i stein som det passer seg i steinbygda Eide

Høstfesten som noen få damer på Eide arrangerer hvert på Eide bedehus er et lysende eksempel som bør etterfølges av andre indremisjonsforeninger.

Den første tirsdagen i hver måned er det formiddagstreff i Eide bedehus sin peisestue. På samme måte som det er formiddagstreff i mange andre bedehus. Her er det andakt, god mat og tid til prat og sosialt samvær.

Det som er spesielt med damene på Eide, under ledelse av Gerd Halås, er at de alltid har utlodning på sine formiddagstreff. Målet er at det alltid skal selges lodd for minimum kr. 3000,- som så skal sende til kretsen. Hvert år bidrar disse damene (for det er nesten ingen menn som går på formiddagstreff på Eide) med rundt 30 000,- til kretsen. Det er ett av de største foreningsbidragene NRI får.

Hvert år i september arrangeres det i tillegg Høstfest. I år var det Sangkammeratene fra Aukra som var på besøk. Kretsleder Arild Ove Halås er av sin mor pålagt å delta hvert år, noe han gjør med glede. Ca. 35 personer var møtt frem, litt færre enn i fjor på grunn av ulike arrangement i andre nabobygder.

En fin fest – og selvsagt loddsag som ga en netto til kretsen på kr. 5500,-.

Tenk om alle våre foreninger kunne arrangere en slik kveld en gang eller to i året, det ville gjort store ting med misjonsøkonomien.

Stor takk til damene på Eide for trofast arbeid. Siden de startet med formiddagstreffene i 2007 har de sendt over 200 000,- til kretsen. Det står respekt av slike ting.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *