Agenter i farta

Agenter på jakt etter spor

Agenter på jakt etter spor

Litt sent, men veldig godt kommer rapporten fra årets agentleir.

Tekst og bilde Ann Kristin Tosterud Eriksen

Helga 19-21.september var det mye agentvirksomhet på Frænabu. Vi studerte kildematerialet og lette etter spor både ute og inne! Vi fant og ut at det er utrolig mange bøker i Bibelen.  Noen av historiene i boka dramatiserte vi for hverandre!

Og på lørdagen så var det NÅDEBUTIKK på leiren – Butikken fikk oss til å forstå litt mer av hvem Gud er. Han som alltid venter på oss slik pappaen som stod å ventet på sønnen sin.
I løpet av helga hørte vi også veldig godt sprell levende sangen BLI MED INN I BIBELEN I DAG!

Reidun som jobber på Frænabu ordnet supergod mat til agentene. Slik at de alltid var klare for nye oppdrag. Litt påfyll i kiosken ble det også – og det var ikke agentene leie seg for.

Lørdag var det agentduell og vi fikk til og med besøk av selveste Agent 007. Og de 40 flotte agentene fikk hvert sitt agentbevis! SØNDAGSSKOLEN Romsdal Krets og NRI-ung har gjennom flere år hatt agentleir. Og også i år virket det til å være stor suksess.

Søndagsskolekonsulent og leirsjef Ann Kristin Tosterud Eriksen er i alle fall godt fornøyd både med deltagere og ledere. Mange foreldre gir inntrykk av at dette er en leir det er lett å be med seg klassekamerater på. Ja på en SFO hadde det vært sutring på fredagen i forkant av leir. Fordi ikke de også hadde fått høre om leiren.

Så vi satser på at nye 2-4.klassinger får muligheten til å være med til neste år.

JESUS til BARNA er mottoet til Søndagsskolen. Og leir er en kjempefin arena for å lære mer om han samtidig som man har det kjekt sammen.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *