Nytt fra Høgtun

Hovedbygget på Høgtun - Foto Tidens Krav

Hovedbygget på Høgtun – Foto Tidens Krav

Her er en oppdatering fra dagliglivet på Høgtun Folkehøgskole.

Tekst og foto: Julie Weyde

Full aktivitet og full skole på Høgtun

Det er en stor glede for oss at skolen igjen er stappfull av lovende ungdom! Det gjør hverdagen hektisk og livlig, og det er kjekt å måtte ta i bruk alle rom både på internat og i skolebygning. En av våre nye linjer er Aktiv Hverdag – Botrening, en linje for elever som skal trene seg mot å kunne bo i egen bolig og som trenger tilrettelegging av ulike slag. Det har vært en fin start på denne linja, og den begynner allerede å fylles opp for neste skoleår. Høgtun er glade for å ha disse elevene på tunet, som gir oss nye perspektiv på vår egen og andres hverdag.

Bildet under er fra en tur på Rangøya for linjene «Aktiv Hverdag – Botrening» og «Pudder Japan H2O». (Klikk på bildene for stor versjon).

IMG_8655

 

 

 

 

 

IMG_8661

 

 

 

 

Minifolkehøgskole

Siste helga i oktober fikk foreldre, søsken og venner av elevene komme og oppleve folkehøgskole for ei helg. Mange har nok gode minner fra da de selv gikk folkehøgskole for mange år siden, eller kanskje angrer på at de aldri gjorde det. Her fikk de muligheten til å melde seg på ulike aktiviteter, som klatring, fjelltur og «sjakk og sjokolade». Den tradisjonelle Høstfesten ble også holdt denne helga.

Synge i kor med Prots?

Er du glad i å synge? 5.-7. februar inviteres alle sangglade til korverksted med Per Oddvar Hildre, dirigent i SKRUK. Helga avsluttes med konsert i Øre Kirke på søndag. Se mer informasjon på hogtun.no/arrangement

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *