Nytt fra kretsstyret

Debatt illustrasjonKretsstyret i NRI var samlet til møte på Molde bedehus mandag 2. november.

Av saker som ble behandlet nevner vi:

– ulike referat fra BUR, leirstedene og skolene våre

– en omfattende rapport fra kretslederen om ulike sider ved arbeidet i NRI. Særlig gledelig synes kretsstyret det er at ny har kommet til tro gjennom møtevirksomheten denne høsten. Av andre ting samtalte styret om : Flere lokale bedehus er solgt, Frænabu har overtatt 7 kanoer fra Vassbotn leirsted, Visthus er stengt for sesongen, de ansatte står på i sin tjeneste, talere til kretsarrangementene fremover, årsplan for 2016 og 2017 m.m. Kretsstyret har svart nei på spørsmål fra UDI om å stille Frænabu eller Visthus til disposisjon for flyktninger. Dette blant annet pga. at Visthus er vinterstengt og Frænabu er mer eller mindre fullbooket alle helger ut 2016.

– Grete Marita Heiseldal innvilges ett års permisjon fra 1. januar 2016. Kretsstyret vil utlyse en stilling i administrasjonen på kretskontoret på inntil 75 prosent

– Budsjett for 2016 ble vedtatt med et overskudd på 169 000,-. Det er da lagt inn 2,75 årsverk i kretsen for neste år.

– Kretsstyret er glad for den økonomiske utviklingen i NRI og har tro på et godt resultat for 2015. Foreningsgavene ligger noe bak budsjettet, men det er håp om at dette retter seg i de siste månedene.

– Kretsstyret gikk igjennom Strategiplanen som ble vedtatt sommeren 2015 og gjorde opp status på hva som er utført og satt i gang så langt.

1 svar
  1. Konrad Frøystad
    Konrad Frøystad says:

    Jeg er svært skuffet over at det fra styret ikke er kommeet noe om hva de vil gjøre med Stavik bedehus.
    Husk: Dere har et stort ansvar om noe skulle skje i den forfatning bedehuset er.

    Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *