Adventleir på Frænabu

Linn Jeanette Sirvåg fra ImF-ung var taler på årets Adventleir

Linn Jeanette Sirvåg fra ImF-ung var taler på årets Adventleir

Her kommer en rapport fra årets «Adventleir».

Tekst og foto: Sveinung Henden

Adventsleir for 3-5 klassinger med 43 barn gikk i gang siste helga i november. Frænabu ble fylt opp med mage leirvante barn, men også endel nye. Vi var godt dekt med gode ledere og hjelpeledere så leirsjef Sveinung Henden hadde en enkel oppgave med å lede leiren.

Vi hadde besøk fra Bergen denne helga med forkynner Linn Jeanette Sirevåg. Tema var : Jesus -Guds sønn og vår frelser. Linn holdt spennende bibeltimer hvor vi hørte julebudskapet samt at vi fikk lært hva ordet frelse egentlig betyr. At fanger ble satt fri. Dette er overførbart til våre liv om vi ønsker å få Jesus inn i livet vårt.

Vi fikk også presentert hele evangeliet på rull med gode tegninger og forklaringer. Det er nyttig å lære seg bibelvers utenat. Salme 68,21 og Joh 3,17 var bibelvers som både ble pugget og godt forklart.

Kari Sørensen ledet barna i sang og øvde inn 2 sanger som ble fremført på avslutningsmøtet med vårt eget leirkor.

Det er rørende når barn står sammen og sprer det gode budskap.

Leiren inneholdt ellers alt hva en god leir skal ha. Leik, sporløp, snus, kiosk, godnattsamlinger og nydelig mat fra kjøkkensjef Reidun. Siden dette var en adventsleir var det satt at tid til å lage julepynt som trolig havner under juletreet i mange hjem i år.

Ingen leir uten leirfest! Barna er i 100 når de selv kan arrangere, snakke i microfon og lage leker og morro. Det ble også vist en kort leirfilm som du kan se her:

http://youtu.be/8Vty9aIt1Kw

En stor takk til alle ledere og hjelpeledere som bidro til at dette ble en innholdsrik, trygg og god leir. Litt neseblod, hjemlengsel og dårlig søvn for noen, men en vel blåst leir.  Vi gleder oss til neste!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *