Nytt fra kretsstyret

Hjortegryte sto på menyen - nærmest ser du Asbjørn Ræstad, Audun Sæbø og Ottar Schjølberg (t.v.). Ved vinduet f.v. Kjell Bjarte Aarsund, Unni Clausen Stenberg, Marit Røykenes Dahle og Terje Henden. Foto: Arild Ove Halås

Hjortegryte sto på menyen – nærmest ser du Asbjørn Ræstad, Audun Sæbø og Ottar Schjølberg (t.v.). Ved vinduet f.v. Kjell Bjarte Aarsund, Unni Clausen Stenberg, Marit Røykenes Dahle og Terje Henden. Foto: Arild Ove Halås

Kretsstyret i NRI hadde møte lørdag 8. februar, denne gangen var møtet lagt til Averøya.

6 av de 8 som møter fast (begge vara møter nå vanligvis på alle møter) deltok – jfr. bildeteksten over. Leif Harberg og Sigbjørn Sørlie hadde forfall. Unni Clausen Stenberg tok imot kretsstyret i sitt hjem på Kårvåg.

Det forelå en del referat fra møter i styrene for skolene våre, leirstedene våre og fra BUR. På bakgrunn av kretslederens rapport drøftet styret ulike sider ved arbeidet i kretsen og gav innspill og signaler for arbeidet videre.

Det meste av møtet var satt av til å drøfte økonomien og driften av NRI. Med utgangspunkt i årsregnskapet for 2013 gikk styret igjennom punkt for punkt.  Personalsituasjonen, bemanningen videre, arbeidsoppgaver som må prioriteres m.m. var også et viktig tema.

Flere av disse «grepene» vil det bli gitt offentlig orientering om så snart som dette er praktisk mulig. Kretsstyret har nå en konkret handlingsplan for å få en misjonsdrift i balanse for fremtiden. Samtidig bekymrer det kretsstyret at man har måtte redusere bemanningen i kretsen så mye som har blitt gjort de siste årene.

Ulike tiltak for å øke inntektene ble også gjennomgått. Vi ser nå en positiv utvikling på den faste givertjenesten noe som vil gi oss god hjelp videre.

Kretslederen fikk på bakgrunn av samtalen i oppdrag å legge frem et nytt og revidert budsjett for 2014 til neste styremøte.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *