Rektor-vikar ved Molde Friskole

IMG_5276 litenOddmund Solheim har sagt ja til å vikariere som rektor ved Molde Friskole mens Jeanette Skoge Vesetvik er ute i morspermisjon.

Rektor Jeanette Skoge Vesetvik venter sitt fjerde barn i april, og blir dermed borte fra skolen frem til vinteren 2015. Skolestyret er svært glade for at lærer ved skolen, Oddmund Solheim har sagt ja til å gå inn som vikar for Jeanette.

Vi ba Oddmund skrive noen ord om seg selv:

Jeg heter Oddmund Solheim, er 43 og  gift med Kristin.  Vi har 3 barn som går i 9., 7. og 2 klasse ved Molde Friskole. Jeg har vokst opp i Molde, men flyttet ut da jeg begynte å studere. Først kristendom i Oslo, så musikk i Trondheim. Etter studiene ble jeg spurt om å komme som lærer til Nordhordland Folkehøgskule på Frekhaug. Dit dro vi i 1998, og ble der i 15 år. Jeg stortrivdes med arbeidet på folkehøgskolen, både faglig og menneskelig. Det har betydd mye for meg å kunne arbeide med elever både faglig, sosialt og åndelig.

Da vi flyttet til Molde i fjor sommer var det derfor høyst aktuelt  for meg å fortsette arbeidet ved en kristen skole og jeg ble veldig glad for å bli tilbudt arbeid ved Molde Friskole.

Når jeg nå skal inn i rektorvikariat for Jeanette Skoge Vesetvik, opplever jeg det som en naturlig utvikling i det kallet jeg opplever Gud har gitt meg. Det er å bygge en skole hvor alle opplever å være ønsket, og hvor vi kan praktisere «nåde og sannhet».  Å bygge en skole hvor vi med frimodighet formidler et kristent verdensbilde og frelsen i Jesus. Jeg ønsker også at vi skal være en positiv og utadvendt skole i god kontakt med alle andre skoler og skoleverket forøvrig.

Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven. Takk til  alle som støtter opp om skolen praktisk og gjennom forbønn.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *