Nytt bedehus i Tomrefjord

Slik så det gamle bedehuset i Tomrefjord ut - dette er nå revet.

Slik så det gamle bedehuset i Tomrefjord ut – dette er nå revet.

Det nye bedehuset i Tomrefjord er i ferd med å ta form.

Det gamle bedehuset i Tomrefjord ble revet tidligere i år. Huset var gammelt, upraktisk og krevende å varme opp. Den lokale hjørnesteinsbedriften STX Langstein Verft kjøpte huset og rev det for  få større parkeringsplass. Dette ga en grunnkapital på 1,5 millioner til nytt bedehus.

Av Vestnes kommune fikk «Tomrefjord Kristne Forsamlingshus» overta et hus som tidligere var konfeksjonsverksted gratis . Det er dette huset som nå skal ombygges og renoveres til nytt forsamlingshus/bedehus.

Et rom i kjelleren er allerede ferdig og det har vært arrangert flere møter der, både for NRI og andre. Kretsleder Arild Ove Halås fikk ha to møter i det nye huset nå i begynnelsen av desember og fikk også en svært interessant omvisning i resten av huset. Det ligger tilrette for et ypperlig godt og tjenlig forsamlingshus med mange ulike rom til ulike samlinger og aktiviteter.

Denne uka starter arbeidet med å renovere huset utendørs, et arbeid som er planlagt ferdig i løpet av mars 2014. Det arbeides nå både med dugnadsarbeid og med innsamling av nødvendige midler til å få ferdig huset.

Vi ønsker lykke til med arbeidet, og er glade for at det satses på å få reist et nytt bedehus og kristent forsamlingshus i Tomrefjord.

Les mer om prosjektet her:

Tomrefjord forsamlingshus

Se bilder fra huset på Vestnes Indremisjon sin hjemmeside her:

http://www.vestnesbedehus.com/62524724

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *