Vellykket misjonsmesse på Kårvåg

Godt med folk og fullsatt bedehus hele dagen

Godt med folk og fullsatt bedehus hele dagen

Godt med folk hele dagen og godt økonomisk resultat raporterer Jan Inge Nasvik etter julemessa på Averøya på lørdag.

Tekst og foto: Jan Inge Nasvik

Lørdag 2 november var det på nytt før-julsmesse  i Kårvåg bedehus.

 Dette er en god tradisjon,  og det ligger mye forberedelse og arbeid bak,  fra den lokale komiteen.

Da messen åpnet (denne gang kl 13.00) var lokalet godt oppvarmet og både basarbord og salgsbord, tombolatrommel og kjøkkenpersonalet på plass. Solveig Henden ønsket oss alle hjertelig velkommen og håpet at vi også i år handlet for alle pengene vi hadde med oss.

I tillegg til å selge lodder på hovedlotteriet, hadde undertegnede  også med seg betalingsterminal. Jeg måtte  også fungere som minibank, i tillegg til å motta betaling for lodder og salgsgjenstander, så her satt pengene løst hos den enkelte.

 Oppmøtet var bra /til svært bra, og det var god omsetning på alle bord.  Kl 13.00 var tid for varmmat, og også denne gang fikk vi kjøpe av Ellen Aae’s gode suppe med loff attåt. Mange hadde sett frem til det.

Også snitter,  kake , og pølse og brød var det mange som kjøpte. Salgbordene bugner av masser av varer. Vi kan nevne: Julesmåbrød, svele, kransekake, nøttekake, risboller, fyrstekake, gulkake, sildeglass m.m.-

Det var også egen utlodning av klippfisk.  Så er det jo slik at det er ingen messe uten åresalg. Einar O Aae og Roger Andre’ Haugland tok seg av dette, og det gikk strykende.

 Kl 15.00 var det samling for helefamilien. Roger Andre holdt en fin andakt og i tillegg til fellessangen, hadde vi besøk av en sanggruppe fra Aukra med navnet EG.

Møteleder Inger-Lise Smenes  ga seg ikke før de hadde sunget 6-7 sanger til sammen. Personlig syntes jeg det var godt å høre på sangene deres,  som var gamle og gode musikklagssanger (amerikansk-inspirert) og  som jeg ikke hadde hørt på mange år.

 Etter trekning av basarbordet  kl 16.30, rundet Solveig av det hele med en stor takk til alle som hadde vært med og deltatt. 

Resultatet økonomisk ble på kr 40.213,–

Misjonsmesse Kårvåg13 006

Sanggruppa EG fra Aukra

Sanggruppa EG fra Aukra

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *