Betal kontingenten på Sambåndet/Indremisjonsnytt – med glede

kretslederenharordet[1]Bare 50 % av de som får tilsendt Indremisjonsnytt og Sambåndet betaler kontingenten sin. Dette er en stor økonomisk utfordring for oss.

Etter at Nordmøre og Romsdal Indremisjon inngikk en samarbeidsavtale med Indremisjonsforbundet om å sende ut Indremisjonsnytt sammen med Sambåndet i 2010 fikk alle som var abonnenter på kretsbladet, også ImF sitt hovedorgan med på kjøpet.

Som om ikke dette er nok, får vi også med Heimemisjonen fra Sunnmøre Indremisjon, Venehelsing fra Nordhordland Indremisjon og Kamp og Seier fra Finnmark Indremisjon. Dette er svært mye godt lesestoff.

Vi legger vekt på at Indremisjonsnytt skal ha mye og informativt stoff fra de ulike arbeidsgrenene i kretsen. Selv om nesten alt stoffet i bladet tidligere har vært publisert på www.nri-imf.no, vet vi mange setter pris på kretsbladet vårt. Jan Inge Nasvik er redaktør for bladet og legger hver måned mye arbeid ned i å skaffe stoff som er variert og interessant.

Sambåndet er et svært innholdsrikt blad med høy kvalitet både på stoff og layout. Redaksjonen tar opp mange aktuelle tema på en spennende og interessant måte. Noe av stoffet i Sambåndet er tilgjengelig på www.sambåndet.no – men det meste vil være nytt også for den som er regelmessig inne og følger ImF på nettet.

Den store tingen med denne felles ordningen er at det ikke kreves inn obligatorisk kontingent for bladet. Sambåndet sender ut krav om en ”frivillig” kontingent en gang i året. Denne frivillige kontingenten skal dekke alle kostnader med å sende ut både Sambåndet og kretsbladene.

 Dessverre er det under 50 % av dere som får bladet, som betaler denne kontingenten.

Dette gjør at ImF sentralt har en svært stor utfordring økonomisk med denne ordningen, og det bør vi lokalt føle et ansvar for. For oss i NRI er det en svært gunstig ordning å sende ut Indremisjonsnytt via Sambåndet, faktisk sparer vi over 100 000,- pr. år i forhold til den gamle ordningen. Da bør vi sammen ta ansvar for å betale hver vår kontingent slik at vi ikke skyver regningen over på ImF sentralt – det er gunstig både for NRI og ImF.

Jeg vil derfor oppfordre ALLE om å betale den frivillige kontingenten for Sambåndet og Indremisjonsnytt. Du vil selvsagt få bladet tilsendt uansett, men jeg håper du tar oppfordringen.

Den frivillige kontingenten er for i år på kr. 320 og kan innbetales til konto 8220 02 80403.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *