Hilsen fra Molde Folkehøgskole

Elever fra linja "Freeride/Canada" på surfetur til Stadt

Elever fra linja «Freeride/Canada» på surfetur til Stadt

Les rektor Helge Kjøll jr. sin rapport etter de første skoleukene.

Vi har kommet godt i gang med skoleåret 2013/2014. Vi gleder oss over fullt hus og hele 120 elever. Svært så fint høstvær har gjort at vi så langt har kunnet gjennomføre alle turer og opplegg ved skolen. Stemningen på skolen er på topp ! Personalet står på hver dag for å gi elevene gode og utfordrende undervisningsopplegg. I innføringsuken besøkte vi Visthus. Elevene lot seg imponerer over leirstedet og naturen vi har å by på i Romsdal. I fellesfag har vi så langt hatt fokus på temaene «Førstehjelp», «Rus» og «Samarbeid».

Oppmøte på skolens Pit-Stop samlinger er også svært oppløftende. Så langt har mellom 90 og 100 elever møtt opp på disse samlingene.  I forbindelse med en Thomas messe stod elevene i kø for å få forbønn. Det er utrolig stort å oppleve dette ! Bli med og be om at elever dette skoleåret får møte Jesus som sin Frelser.

Freeride på tur.

En av skolens nye linjer dette året er Freeride/Canada.  Lærer og freeride-kjører Svein-Ivar Moltu har laget et flott undervisningsopplegg for denne linjen. I midten av september drog klassen på tur til Stad og Harpefossen. På Stad bodde elevene i et lite kapell helt ytterst i Ervik, 50 m fra stranda. Her fikk elevene prøvd seg på surfebrett. På tur hjem besøkte klassen Harpefossen Skisenter. Her var det kjempeflotte forhold for Downhill-sykling.

Kulturkveld.

Fredag 25.oktober kl.19.00 er du velkommen på kulturkveld på Molde folkehøgskole.

Kveldens hovedgjest blir Per Anders Nordengen. Han vil snakke om «Livsglede i livsalvoret».  I løpet av kvelden vil du også få møte årets elever. De vil sammen med skolens personale delt amed sang og musikkinnslag. Noe å bite i blir det også. Varmt velkommen !

Kortkurs Pilegrimsvandring.

I uke 42 og 43 arrangerer vi pilegrimskurs med pilegrimsvandring til Spania. Det er tidligere  lærer Vidar Halaas som har hovedansvaret for dette kurset. Kurset er fulltegnet, men ta kontakt med skolen dersom du kan tenke deg å være med på en senere kurs.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *