Kretsmøtet 2013

Hovedtaler Sverre Dag Ljønes (formann i Indremisjonsforbundet) i samtale med Hildegunn Tungesvik Gustad og Jan Inge Nasvik under «Kretsens kakebord» lørdag kveld

Kretsmøtehelgen ble en samling til inspirasjon og nytt mot for de mange små og store som deltok.

Det var formann i Indremisjonsforbundet, Sverre Dag Ljønes som var hovedtaler  under årets kretsmøte. Sverre Dag har en lun og varm måte å formidle evangeliet på.  På bibeltimen lørdag var det «Josef og Jesus» som var tema, og det var trosstyrkende å høre om sammenhengen i Bibelen. På lørdag kveld var det «Jesu gjenkomst» som var tema i forkynnelsen og på søndag var temaet «Bli født på nytt» med utgangspunkt i Jesu samtale med Nikodemus. Sverre Dag understreket at det å være en kristen er helt og fullt Guds verk. Som kristne må vi gi næring til det nye livet slik at det vokser og styrkes. «Mat den hvite bikkja – sultefor den svarte».

arianne Juvik Sæbø var årets sanger-gjest sammen med sin faste pianist Terje Kleppe. Marianne er en av landets fremste sporaner, og ga oss mange flotte opplevelser når hun formidlet evangeliet gjennom både gamle og nye sanger. Lørdag kveld hadde hun mini-konsert under «Han er min sang og min glede».  Dette er blitt ett av kretsmøtets mest populære samlinger, og allsangs-avdelingen ledet av ekteparene Smenes og Leithaug varte til godt og vel kl. 2300.

NRI-koret under ledelse av Audun Sæbø deltok med sang gjennom hele helga, og vi er svært glade for å ha et så godt kor i kretsen vår.

Fremmøtet på de ulike samlingene var godt, men det hadde enda vært rom for flere. Rundt 200 personer deltok både på misjonskvelden lørdag og på storsamlingen søndag formiddag. 140 deltok på sangkvelden lørdag og ca. 180 små og store var med på generasjonsfesten søndag ettermiddag.

I kollekter kom det inn i underkant av 90 000,-.

Prosjekt «500» ble lansert både lørdag kveld og søndag formiddag. Dette er et forsøk fra kretsstyret om å få 100 nye personer til å gi kr. 500,- pr. måned til NRI, eller øke sin givertjeneste med tilsvarende beløp. Kretsen trenger en inntektsøkning på ca. 500 000,- pr. år for å holde oppe bemanningen på dagenes nivå. Vi er svært glade for den gode starten på kampanjen, over 30 personer har så langt gått inn som nye faste givere eller har økt givertjenesten sin med 500,-.

Takk for gode dager og godt fellesskap. Mange gir uttrykk for at form og innhold på kretsmøtet vårt er til glede og inspirasjon. Takk også til Molde Folkehøgskole som var vårt gode vertskap i helga.

Neste års kretsmøte blir på Høgtun Folkehøgskole pinsehelga 2014 med generalsekretær Erik Furnes som hovedtaler.

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *