Dans og glede ved Molde Friskole

Team Sulebakk hadde musikk-dag for skolens elever, og avsluttet det hele med konsert på kvelden.

Fantastisk musikkdag, spennende nyansettelser – samtidig som stadig nye elever søker til skolen.

Torsdag 6. juni arrangerte Molde Friskole årets «Musikk-dag» med besøk av Team Sulebakk. Dagen var preget av dans, glede, sang og musikk. Les mer om denne flotte dagen på skolens hjemmesider:

http://moldefriskole.no/musikkdag/

Samtidig kan vi med stor glede melde at nye elever stadig søker plass og tas opp ved skolen. Den siste uka har skolen fått 5 nye elever.

Det totale elevtallet er nå 43 elever, og så langt vi vet er flere på vei inn.

Det arbeides på høygir med de mange ting som skal være på plass til skolestart. Gjerdet som skal settes opp mot Ingebriktveien er kjøpt inn og blir montert i løpet av sommeren. Det samme gjelder forskjellige lekeapparat som skal monteres på Ole Mattiasplassen som er skolens nærmeste nabo, og som skal brukes som uteområde. Dette skjer i samarbeid med  Bjørset Velforening.

Arbeidet med nytt påbygg for å gi ungdomsskole-elevene nytt klasserom pågår, og bygget er planlagt klart omtrent til høstferien.

Skolen har også ansatt flere nye lærere, og er i kontakt med flere som er på vei inn i staben. Foreløpig kan vi orientere om følgende:

Marianne Holtet Græsdal er ansatt som inspektør og lærer i 75 % stilling. Marianne har de siste årene vært kontorleder på Molde bedehus men er utdannet almennlærer og har lang fartstid i skolen. Hun har de siste månedene vært timelærer ved skolen ved siden av stillingen på bedehuset.

Lars Martin Brusdal starter som lærer i 100 % stilling – han er i dag lærer ved Haukås barneskole i Elnesvågen.

Oddmund Solheim starter som lærer i 100 % stilling. Han har de siste 14 årene vært lærer ved Nordhordland Folkehøgskole (Frekhaug) og hatt ansvaret for musikklinjen der.

Nina Brusdal er ansatt i 80 % stilling som leder og hovedansvarlig for skolens SFO-ordning. Nina jobber i dag ved Bjørset Barnehage (Molde Indremisjons barnehage). Vi er svært glade for å ha fått på plass en person som skal ha hovedansvaret for SFO.

Øvrige ansatte vi det bli orientert om på skolens hjemmeside (www.moldefriskole.no) fortløpende.

Det vil også bli arrangert dugnad på skolen et par ganger i sommer, noe vi kommer tilbake til.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *