Barnas årsmøte

Jann Karlsen og dukkene hans var gjester under «Barnas årsmøte»

Det var mange barn som deltok på «Barnas årsmøte» – som ble arrangert på Molde Friskole under årets kretsmøte.

«Se, jeg kan gå på vannet»

Ikke alle har venner som bor i koffert… Men det hadde gjesten på Barnas Kretsmøte – Jann Karlsen. Inne i den prikkete kofferten sin, hadde han med seg dukkene Guttorm Grønske og Morten Christensen (populært kalt MC). Gjennom dukkene og en utkledd Jann, fikk barna møte Simon. Da Jesus ville ha han til menneskefisker, da han gikk på vannet, da han fornektet Jesus og til slutt da han fikk navnet Peter og ble kalt til å bygge Guds rike på jord.

Vi er veldig glade for å kunne ha med oss Jann denne helgen! Barna satt som tente lys og fulgte med, så vi håper Jann og dukkene kommer tilbake en annen gang.

Helgen på Barnas Kretsmøte inneholdt også mye annet. Særlig populært var det med hoppeslott og boomfight. For ikke å snakke om da til og med Jann Karlsen ville hoppe og bli dyttet ned av bommen! Innimellom hoppingen ble det også tid til vaffelsteking (og selvfølgelig spising), hobby, tårnbygging og leking. Pølsegrilling i gapahuken fikk vi også med oss.

Barnas Kretsmøte ble avsluttet  med generasjonsfest i gymsalen. Ledere og deltakere fra Barnas Kretsmøte leste bibelvers, Jann Karlsen og dukkene fortalte oss mer om Peter på en spennende og engasjerende måte og barna sang for oss.

Da gjenstår det bare å si takk for en flott fest og et flott Barnas Årsmøte! Og ikke minst – tusen hjertelig takk til alle tenåringene som stilte opp som ledere. De passet barn, sang, hoppet med barna, bygde tårn, stekte vafler, tegnet, telte barn og solgte pølser. Dere er høyt verdsatt!

Hilsen Gunnlaug og Grete-Marita

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *