«Jubel-dag» i Måndalen bedehus

http://bildegalleri.nri-imf.no/#113

Randi Sørli – leder av barnekoret «Jubel» i Måndalen melder om en svært vellykket Jubel-dag på bedehuset.

(klikk på «play» – deretter på den lille hvite firkanten – da får du bilden ei stort format med bildetekst)

Barnekoret «Jubel» ble startet for ca to år siden. Hensikten var å styrke oppslutningen til søndagsskolen. Koret øver derfor rett etter avsluttet søndagsskole, gjerne med aktivitet/mat som en overlapping slik at alle barna er med på begge deler. Det er 15-18 medlemmer i koret.

Sist laurdag inviterte koret ”Jubel” og søndagsskulen til fest kl 12 på bedehuset i Måndalen.

Det vanlege er at me har søndagsskule frå kl 11 til 12, og koret ”Jubel” øver halvtimen etterpå. Denne dagen starta me søndagsskulen som vanleg, men så øvde koret.

Deretter var kormedlemene med å pynta, bles opp ballongar og bar inn kaker. Og litt før kl 12 sto dei ferdige og ønskte foreldre, besteforeldre og andre familiemedlemer velkomne.

Etter ei avdeling med song, var andakta for dagen om Tomas som ikkje ville tru på Jesus før han hadde fått sjå han og at me i dag må tru utan å sjå. Det vart og tid til ein kort filmsnutt om emnet.

Så var det samling rundt borda med saft, kaffe og svært gode kaker som jubel-foreldra hadde baka. Det smakte fortreffeleg. ”Jubel” avslutta festen med songavdeling.

Sluttkommentar fra kretsleder Arild Ove Halås:

«Dette er den type arrangement som vi trenger mer av i bedehusene våre, og som også er et direkte svar på den utfordring «Bedehusundersøkelsen» gir oss om at folket i bygdene våre vil komme på bedehuset bare vi inviterer de til en interessant samling. Flott tiltak som bør etterfølges av mange flere!»

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *