Høstmøtet 2012

http://bildegalleri.nri-imf.no/#112

Hundrevis av fornøyde mennesker møtte opp i Molde bedehus til årets Høstmøte.

(klikk på «play» og så på den lille hvite firkanten for å få store bilder med tekst)

Årets Høstmøte i Molde bedehus ble en festdag for små og store. En intensiv dag med mye program og innhold på kort tid, og det virker som dette konseptet faller i smak for alle aldersgrupper.

Vi begynte med «Søndag i bedehuset» kl. 1100, og vel 180 personer hadde møtt opp. NRI-koret sang under sin nye dirigent Audun Sæbø til stor glede for forsamlingen. Ungdomsteamet i Molde Indremisjon var forsangere og ledet sangen.

Generalsekretær i NORMISJON, Rolf Kjøde var årets hovedtaler. På formiddag gikk han inn i dagens tekst om den rike mann og Lasarus, og utfordret oss både på vår livsstil, vårt forbruk og vårt evighetsperspektiv. Barna hadde egen søndagsskole og Tårnagentklubb i siste del av møtet.

Kl. 1300 gikk barna til «Barnas lekeland» i Romsdalsgata for 2 timers opplegg der. Samtidig var vel 100 personer klare til dagens seminar om «Ekteskapets plass i Norge i dag», hvor Kjøde ga oss en sunn, god og klar undervisning om ekteskapets plass både i Bibelen, i samfunnet  og i våre nære relasjoner.

Pizzamiddag for små og store sto på programmet kl. 1445 før vi samlet oss til «Sang- og musikkfest» kl. 1530. Antall fremmøtte bikket over 200 personer når NRI-koret ledet an i allsangen og videre åpnet ettermiddagsmøtet med sin gode sang. Kjøde holdt andakt og Molde Soulchildren under ledels av Lone Andersen avsluttet dagen med en mini-konsert.

Alt dette fikk vi plass til i tidsrommet fra kl. 1100 – 1645. Vi tror vi har funnet en mal for Høstmøtet som vi ønsker å videreføre også i fremtida.

Stor takk til ansatte og frivillig i Molde Indremisjon for godt samarbeid og stor innsats.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.