Elvis og Jesus på Frænabu

Rune Larsen og pianist Svein Tore Hindenes på Frænabu

Kulturkvelden med Rune Larsen på Frænabu torsdag 19. oktober ble en festkveld med mye god sang- og musikk…

Rundt 190 personer hadde møtt opp for å bli med på en musikalsk reise fra Elvis til Jesus sammen med Rune Larsen da driftsstyret for Frænabu inviterte til Kulturkveld 19. oktober. Det betyr at det var rimelig fullt på Frænabu, og  folk satt både bakover mot hallen og ut i korridoren på soveromsfløya. Leder i driftsstyret, Emil Krakeli ønsket folket velkommen og ledet kvelden med stødig hånd.

Det hele startet med to intensive omganger med åresalg, som ga Frænabu en nettoinntekt på ca. 24 000,- i løpet av en halv time. Deretter holdt kretsleder Arild Ove Halås andakt om Gud som er klippen (the rock) som man både kan bygge livet på og som man kan stole på.

Håkon Mork bar frem en kort hilsen fra Molde og Omegn Avholdslag som hadde sponset arrangementet med kr. 10 000,-.

Så slapp Rune Larsen til sammen med sin pianist Svein Tore Hindenes. Det hele begynte med sangene fra slutten av 1950 tallet og fremover 1960 tallet, sanger mange kjente fra den tid de lyttet til Radio Luxemburg. Mellom hver sang tok Rune oss med et skritt videre på reisen. Folket deltok med både allsang og lydeffekter og stemningen var svært god. Elvis er fremdeles konge for svært mange, i alle fall når det gjelder musikk.

Rune avsluttet hos «Kongenes konge» med sanger som «Han er min sang og min glede», «Ikke en spurv til jorden» m.fl. Responsen var formidabel, og vi som var publikum fikk klappet så lenge at vi fikk et ekstranummer.

Etterpå var det servering av kaffe og kaker i regi av driftsstyret. En vellykket kveld og de som kom reiste glade hjem.

Neste kulturkveld på Frænabu er i november, da er det kysthistoriker Leo Oterhals som er kveldens gjest.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *