Møt den nye søndagsskolekonsulenten i Romsdal

Vi har tatt en liten prat med Anki – som nå har overtatt stillingen som Randi Marie Solbakken har hatt de siste 10 årene.

Det er et tett og nært samarbeid mellom indremisjonen og søndagsskolen. Mange av våre lag er innmeldt i begge organisasjonene og svært mange som er med i søndagsskolen er ogås aktive i indremisjonsarbeidet.

Vi har en felles leir hvert år – Tårnagenleiren som du kan lese om i et annet innlegg på nri-imf.no.

Her kan du møte Anki – som i høst  begynte som ny søndagsskolekonsulent i Romsdal Søndagsskolekrets. (På Nordmøre er det Hans Orset som har denne stillingen).

Jeg heter Ann Kristin(Anki) Tosterud Eriksen og er ny søndagsskolekonsulent i Romsdal Søndagsskolekrets.

 Jeg er 39 år og kom i august flyttende til Romsdal sammen med min mann Odd Eivind, som er ekta frænaværing fra Farstad og vår 1 år gamle gutt Karl Olav. Vi bor nå på Farstad, mens vi bygger hus i Molde.

 Jeg jobber 60 % stilling i søndagsskolen og er superglad for at den stillingen ble ledig akkurat når vi var på vei til å flytte fra Oslo og hit opp til vakre Romsdal! Jeg har alltid hatt sansen for søndagsskolens arbeid, og har veldig sansen for hvordan Sprell Levende nå fremstår som et flott tilbud til barn!

 Jeg har før jobbet både i barnehage og i diverse stillinger i organisasjons Norge – blant annet har jeg vært gudstjenesteleder i Storsalen og Acta-leder i region øst av Acta – barn og unge i Normisjon. Jeg har også vært frivillig engasjert i Oslo Soul Children. Ellers har jeg flere verv både i diverse styrer og som leder i forskjellig arbeid.

 Jeg har stor sans for alt det flotte arbeidet som legges ned for barn både i kirker og på bedehus rundt omkring i kretsen vår. Og det jeg har sett til nå imponerer meg! For en gjeng med ståpåvilje og engasjement! Jeg gleder meg til å kunne være en ressursperson som forhåpentligvis kan inspirere både gamle og nye ledere! Jeg ønsker i alle fall å være en støttespiller for alle lederene rundt omkring.

 Jeg har i starten på jobben min fått med meg en stor begivenhet – tårnagentleir. Leiren ble arrangert sammen med kretsen og det var bare utrolig stas å treffe alle de flotte agentene og lederene! Så jeg gleder meg til fortsettelsen, og brenner du for barn – vær ikke redd for å ta en prat med meg!

Arbeidet som drives rundt omkring på bedehusene i Nordmøre og Romsdal krets er superviktig! Glem ikke å tenke stort om det dere er med på! Og husk han som sier; Jeg er med dere alle dager inntil verdens ende! Det er av Han vi har fått oppdraget – og Han har lovet å gå med!

 Må Gud velsigne dere – så håper jeg snart å få hilse på dere live!

Mvh Anki Eriksen

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *