Tårnagentleir på Frænabu

Agentene i aksjon på Frænabu

Det årlige samarbeidsprosjektet mellom NRI-Ung og Romsdal Søndagsskolekrets ble også i år en suksess.

Tekst og foto : Ann Kristin T. Eriksen

I slutten av september var det masser av nysgjerrige tårnagenter på Frænabu! Her ble det meste undersøkt – for årvåkne tårnagenter har lært – LET så skal du FINNE! Vi fant oppdrag ute og inne, vi fant ut at det stormet på Genesaretsjøen og vi fant agent 007!

Etter uker med regn i Fræna så var det godt at det var inne det var storm – for ute skinte sola – og vi lekte oss masser både i nettet og med fallskjermen!

På kjøkkenet ble det tryllet frem både flaggermussuppe, tårnagentkake og edderkoppmuffins! Så ingen trengte å dra sultne fra denne leiren – takket være Reidun!

Knut Ståle Morsund var sjefsagent for helga, mens den nye søndagsskolekonsulenten Ann Kristin Tosterud Eriksen prøvde å gi oss blikk inn i kildematerialet ( les: Bibelen), men disse to hadde ikke klart å lage leir alene – uten den flotte gjengen med store og litt yngre ledere som gjorde alt de kunne for at det skulle bli ei god helg for alle!

Neste år er det tårnagenthelg på Visthus igjen – vi satser på annenhvert år! Gå ikke glipp av denne superhelga som er et samarbeid mellom NRI-ung og Romsdal Søndagsskolekrets

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *