God skolestart på Romsdal Ungdomsskole

Fire av årets elever på Villmarkscamp i Osen

Elevflokken er liten, trivselen stor på Romsdal Ungdomsskole.

Inspektør Jeanett Skoge Vesetvik kan fortelle at torsdag 27. september til fredag 28. september var Romsdal Ungdomsskole på sin årlige høsttur til villmarksleiren i Osen. Dette er en fin tradisjon som både elever og lærere setter stor pris på. Her får vi god anledning til å bli bedre kjent med hverandre, noe som bringer trivsel med tilbake på skolebenken. Elevene våre fikk prøve kano og kajakkpadling, rappelering og  pil og bue.

Ellers har skolen allerede hatt besøk av flere eksterne gjester. Blant annet har tidligere ordfører i Aukra, Aud Mork har vært «gjestelærer» og undervist om olje og gass. Skolen har også hatt besøk av en representant for Åpne Dører som har undervist om forfulgte kristne.

Styret for skolen arbeider fortløpende med å sikre skolens økonmiske situasjon, og vi har i løpet av et par høstmåneder opplevd å få ekstragaver på over 300 000,- til skolen. Dette er nødvendig og kjærkomment, siden elevtallet er lavt blir også statstilskuddet lavt – noe som naturlig nok gir stram økonomi.

Styret arbeider også med flere konkrete tiltak for å få opp elevtallet ved ungdomsskolen, og har god tro på at de planer som nå legges vil gi resultat til neste skoleår.

Vi skal også foreta en «markesundersøkelse» med tanke på å finne ut hvilket elevgrunnlag vi har i forbindelse med at det planlegges å starte barnetrinn ved skolen fra høsten 2013.

Vi setter stor pris på forbønn for skolen.

Besøk også skolen på www.romusk.no

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *