Dagsaktuelle hjemmesider

Har jeg rett når jeg påstår at www.nri-imf.no er blant «Kristen Norges» mest oppdaterte hjemmesider?

Det har jeg neppe, men så langt jeg kan se ligger vi langt fremme når vi ser på ulike  nettsider i kirke, menighetsliv og forskjellige kristne organisasjoner. Vi har kort og godt dagsaktuelle hjemmesider for den som vil følge arbeidet i indremisjonen.

Jeg svært glad for at Nordmøre og Romsdal har hjemmesider som er oppdatert så å si hver eneste dag. Det er et ypperlig hjelpemiddel for å nå ut med informasjon om misjonsarbeidet.

Stadig finner du noe nytt på www.nri-imf.no . Det er nyheter fra arbeidet i kretsen og ImF, bilder, andakter, taleopptak, kommentarer og synspunkter, intervjuer, nytt fra skolene våre, leirglimt, bilder fra byggeprosessene på  leirsted og skoler o.s.v.

I tillegg finner du et omfattende historisk materiale med alle historiske skriv som er utgitt fra 1867 og frem til i dag, du finner bilder av alle kretsens bedehus og mange viktige «linker» til andre sider på nettet.

Du finner også en oversikt over alle møter som arrangeres i regi av NRI på kretsplan og lokalt i dag og den kommende uka. Her finner du sted, tidspunkt og taler.

Når spesielle ting skjer i nyhetsbildet, bruker vi noen ganger sidene til å gi rettledning. F.eks. hadde vi på www.nri-imf.no en artikkel om det mye omtalte «Utøya-foredraget» i Sarpsborg KrF på nett bare 2 timer etter at riksnyhetene meldte om saken. Her var det link både til generalsekretær Erik Furnes sin blogg om saken og andre aktuelle kommentarer vi
anbefalte å lese. Slik kunne vi gi hjelp til sunn og bibelsk tenkning i en konkret sak.

Vi har nå ca. 200 «treff» hver dag. Det er ikke all verden, men tross alt er det rundt 200 personer som hver dag året rundt går inn på internett og leser nyheter fra arbeidet i NRI.

Vi er klar over at lay-out og utseende kunne vært mere profesjonelt, og vi venter nå på at ImF skal lansere nye maler for «hjemmesider». Men siden dette av ulike grunner har trukket ut, valgte vi å bruke dagens lay-out i påvente av en ny og bedre. Vi ser det slik at det tross alt er innhold og hyppig oppdatering som er det viktigste.

Stadig vekk møter jeg folk rundt om som sitter med pc hver dag som spør om hvor langt nybygget på Frænabu er kommet, når det skal være leir igjen o.s.v. Den som besøker www.nri-imf.no vil vite dette fra dag til dag.

Bruker du internett bør du derfor  legge www.nri-imf.no til i «Favoritter», så kan du enkelt gå innom der når du sitter foran datamaskinen. Da vil du alltid være oppdatert på siste nytt fra misjonsarbeidet.

Kort sagt – besøk oss på daglig på www.nri-imf.no

Arild Ove Halås

3 replies
  1. Knut Samset
    Knut Samset says:

    Du har heilt rett Arild Ove, nettsida til NRI har vorte kjempebra!!!
    No må vi drive skikkeleg reklame for nettsida slik at alle har den på sin
    «favoritt» liste!!!! Ny sak kvar dag gjer at det er spennende å gå inn for å sjå
    kva som er dagens sak!
    Knut Samset

    Svar
  2. Brit Marie Sandøy
    Brit Marie Sandøy says:

    Kjempe-oppdatert i alle fall- god ide å legge den blant favorittene !
    Skulle se etter leirdatoer, og fant ferskt nytt! Det frister til å gå inn oftere .
    Flott familiehelg, forresten!

    Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *