Flygeren – 246,5 meter

På vei mot 246,5 meter

Vi vil gjerne varmt anbefale alle å skaffe seg boka om Johan Remen Evensen – som har verdens lengste skihopp – og verdens beste Frelser! (Boka selges fra kretskontoret med provisjon til NRI).

Johan Remen Evensen er en av Norges mest kjente toppidrettsutøvere. Sist vinter satte han verdensrekord i skihopp da han landet på utrolig 246,5 meter i Vikersundbakken. Nå er det gitt ut bok om 26 åringen fra Molde.

Les bokanmeldelsen her:

Bokanmeldelse

Boka heter «Flygeren» og ble lansert før jul – les mer om lanseringen slik den var omtalt i Romsdals Budstikke på linken under:

http://www.rbnett.no/sport/article395444.ece

Når vi velger å anbefale boka her på våre nettsider er det fordi Johan har et klart og tydelig vitnesbyrd om Jesus som sin Frelser. Gjennom sin idretskarriere når han langt når han vitner om sin tro.

Johan har «vokst opp» i Molde bedehus og på Visthus og derfor opplever vi at han er litt «vår», og vi vil gjerne gi et bidrag for at han får solgt boka si.

For den eldre generasjon vil vi tro at de fleste kjenner Johan sin morfar, Ottar Remen. Ottar var en av de store pionerene i ungdomsarbeidet i indremisjonen og var med å grunnla flere titalls yngreslag i årene etter krigen.  Ottar var også svært sentral både da Visthus og Maihaugen ble kjøpt inn til leirsted.

Alle vil ha utbytte av boka. Den er også en fin gave å gi til barn og ungdom som kanskje ikke leser vanlige kristne bøker. Da kan du gi de et møte med et klart vitnesbyrd om Jesus sammen med en spennende historie om en toppidrettsutøver i verdensklasse.

Vi har fått tilbud om å selge boka via kretskontoret. Den koster kr. 325,- og da får NRI 50,- pr. solgt bok.

Vi kan sende den til deg. Du må da selvsagt betale ekstra for porto. Boka koster kr.

På linken nedenfor kan du lese hva VG skrev etter rekordhoppene i fjor vinter:

http://www.vg.no/sport/ski/hopp/artikkel.php?artid=10029990

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *