Siste nytt fra Molde Folkehøgskole

Rektor Helge Kjøll jr.

Rektor Helge Kjøll jr.

Rektor Helge Kjøll har sendt oss siste oppdatering fra Molde Folkehøgskole.

God søkning og fulle hus.

Det er kjekt å kunne rapportere om et nytt år med svært god søkning til Molde fhs. per dato har 139 elever takket ja til skoleplass. Skolen er med andre ord helt full og vi opererer nå med ventelister.

Oppløftende Pit Stopp samlinger

Vi har i hele år opplevd svært godt oppmøte til våre Pit Stopp samlinger. Mellom 90-100 møter fast på disse samlingene. Vi opplever stor åpenhet i forhold til kristen tro. Vi har også etter jul kommet i gang med flere bibelgrupper. Ingenting gleder oss mer enn dette.

Molde folkehøgskole 100 år.

Molde folkehøgskole fyller i 2017 100 år. I løpet av året ønsker vi å markere dette på en god måte. Skolens jubileumsbok regner vi med er levert fra trykkeriet rett før påske. Det vil bl.a. bli anledning til å kjøpe jubileumsboken under kretsårsmøte til NRI på Høgtun i juni.
28.mars arrangerte vi 2 x 100 år bursdagsselskap i samarbeid med Høgtun fhs. Det ble et skikkelig flott bursdagsselskap. Vi hadde en flott konsert med gruppen Humming People, bursdagssang, quiz, brus og kakker med mer.
9.sept. vil vi ha en markering av Molde fhs. i forbindelse med Molde kommune sin årlige Innflytterdag. Det vil samme dag bli arrangert en tur over Romsdalseggen. Fredag 22.sept. arrangerer vi konsert med Pareli band og lørdag 23.sept. blir det stor jubileumsfest med Kjell Magne Bondevik som festtaler. Vi håper på fulle hus på disse arrangementene.

(klikk på bildene for gallerifunksjon)

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *