Molde Folkehøgskole bygger naust

Elevene har bidratt sterkt i arbeidet med å få realisert naust til Molde FHS

Elevene har bidratt sterkt i arbeidet med å få realisert naust til Molde FHS

Etter nesten 100 års skoledrift får endelig Molde FHS sitt eget naust. Prosjektleder og inspektør Oddvar Sæter jr. orienterer.

Naustet kommer til å bli til glede for både elever, personalet og styret for skolen, og her er en kort oversikt over prosjektet så langt.

1 Fase.

Vi startet prosjektet i strandsonen i slutten av mai og fikk gravd ut tomta og støa. Sålen ble forskalet og støpt i begynnelsen av juni før jeg  gikk ut i ferie.

2 Fase.

Vi muret med forskalingsblokk på dugnad av personalet v/ skolen. Murene ble fyllt med armering og avrettet i riktig høyde. Etter dette ble det dugnad med elever som plukket stein i støa for å redusere betongmengden ved støping. Det ble lagt ned armeringsmatter i støa. Murene ble fyllt med betong og i støa gikk det 22 kubikk.

3.Fase

Mandag 26.09 vil vi begynne med reisverket v/hjelp av byggmester Ove Fiske. Prosjektuka nærmer seg og 12 elever har valgt naustprosjekt med opp pussing av robåt som Øystein R. Evensen har funnet på nettet.

«Dette blir et glimrende naust for Molde folkehøgskole til glede for elever og personalet. Molde folkehøgskole får et nytt flaggskip i forbindelse med 100 årsjubileet, sier Oddvar Sæter jr.»

Klikk på bildene for gallerifunksjon og bildetekst:

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *