Sang-fest på Eide

Gerd Halås, primus motor for formiddagstreffene på Eide ønsker velkommen til høstfest - legg merke til talerstolen, i stein som det passer seg i steinbygda Eide

Gerd Halås, primus motor for formiddagstreffene på Eide ønsker velkommen til høstfest – legg merke til talerstolen, i stein som det passer seg i steinbygda Eide

Fredag 23. september var det klart for Høstfest / Sang-fest på Eide bedehus. Damene bak Formiddagstreffene hadde igjen laget til fest.

Formiddagstreffene på Eide kom i stand våren 2007 fordi noen av damene på Eide så behovet både for å samles på bedehuset, men samtidig behovet for å samle inn midler til indremisjonsarbeidet.

Den første mandagen i hver måned er det Formiddagstreff i kjellerstua på Eide bedehus. Da samles 10 – 20 damer (desverre nesten aldri noen mannfolk) til sang, andakt, god mat, prat og utlodning. Normalt samles det inn mellom 2000 og 3000 kroner hver gang.

Hver høst lager de til fest med mye sang- og musikk, god mat, andakt og en utlodning som nesten kan ta pusten fra noen hver. Rundt 45 personer møtte opp denne gangen, og det kom inn nesten 9000,- til misjonen.

Primus motor for Formiddagstreffene, Gerd Halås ledet festen. Atlanterhavskammeratene under ledelse av Svein Erik Sørdal sang og hadde også ønskekonsert. Alle de 8 bordene fikk velge hver sin sang fra en utdelt liste med «ønskesanger». Kretsleder Arild Ove Halås hadde andakt, og takket for de nærmere 300 000,- som er samlet inn til arbeidet i NRI gjennom disse ti årene. Inger Lise og Asmund Smenes deltok også med sang. Festen varte i nesten 3 timer, men ingen var lei og ville hjem.

Til våren er det klart for jubileumsfest og Solemdal Misjonskor har allerede lovet å komme da.

Vi takker for flott innsats og ønsker lykke til og Guds velsignelse videre.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *