Familieleir på Visthus

Alle sammen samlet på trappa til internatet

Alle sammen samlet på trappa til internatet

Helga 9.-11. september ble det arrangert Familie-leir på Visthus.

Tekst og foto: Ole Christian Martinsen

12 familier tok turen til Visthus for å være med på Nordmøre og Romsdal Indremisjons familieleir på ærverdige Visthus Misjonssenter. Vi var i alt 60 stk store og små. Kretsens nyansatte Marte Sofie Leithaug talte til Barna om Jesus- vår trofaste venn og hun fortalte og dramatiserte om Johannes, en av de tolv.

Undervisningen til de voksne var ved Elin og Odd Halvor Mosevoll (bilde under). De jobber til daglig i Klesbutikk og som ungdomsskolelærer. De driver også på fritiden Mosevoll Familiessenter, de reiser rundt og har ekteskapseminar i forskjellige sammenhenger. Temaene de gikk igjennom var «Motivasjon og Vedlikehold», «Guds kjærlighet regner over deg hele tiden!! Kan du merke det»? og om følelser, med utgangspunkt i Salmenes bok om David.

Lørdag var det og klart for Sporløpet. Det var en sann glede å se så mange engasjerte familier, selv om regnet bøttet ned etterhvert. Vinneren av sporløpet ble Team Orø/Time. Konkurranseinstinktet var absolutt tilstede.

En spesiell takk må gis til gjengen på kjøkkenet. For en innsats. God mat, upåklagelig service, osv. Tusen takk for at dere gjorde helgen fantastisk.

Hans Ivar- Den frilynte oversetteren

img_0906

Odd Halvor og Elin Mosevoll

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *