Nytt fra Kretsstyret

styremøteillustrasjonKretsstyret hadde høstens første styremøte i Molde bedehus mandag 29. august.

På sakslista sto en grundig orientering fra kretslederen om ulike sider ved arbeidet i kretsen, på leirstedene våre og på skolene våre. Det er mye positivt som skjer og mye og glede seg over, samtidig som det (som alltid) også er utfordringer.

Skjevik bedehus (Skjevikåsen) og Ødegård bedehus (Istad) ble besluttet solgt og det ble lagt føringer for dette. Kretsstyret vil også gjøre et siste forsøk på å få gitt vekk Stavik bedehus (inkl. en medfølgende tomt på 500 m2).

Regnskapet pr. 31. juli forelå og tallene er omtrent som forventet, men dog litt for røde. Kretsen har et underskudd på ca. 400 000,- etter juli. Visthus har et underskudd på ca 70 000,- og Frænabu et underskudd på ca 150 000,-. Dette er ikke unormalt for årstiden, men det er likevel viktig å våke over økonomien og oppfordre til stadig å holde oppe givertjeneste og foreningsgavene.

Det forelå oppsigelse fra kokk på Visthus (Brit Werkland) som må slutte av helsemessige grunner. Styret drøftet denne situasjonen, også med bakgrunn på de innspill som var kommet fra driftsstyret for Visthus.

Ellers ble en vesentlig del av styremøtet brukt til å drøfte igjennom alle arrangement som NRI står som arrangør av, og det ble vedtatt forholdsvis omfattende endringer i årsplanen for 2017 – noe som også blir en mal for de kommende årene. Dette ble gjort etter en omfattende jobb blant de ansatte i NRI i samråd med de ansatte i Molde IM. Totalt sett mener kretsstyret at den nye semeterplanen vil være mer tjenlig for vårt totale arbeid og leirstedene våre. Dette vil det bli gjort orientering om etterhvert som arrangementene kommer.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *