Årsmøte i Molde Folkehøgskole

Rektor Helge Kjøll jr. foran Nyborg som nå er totalrenovert

Rektor Helge Kjøll jr. foran Nyborg som nå er totalrenovert

Mandag 4. april ble det avholdt årsmøte for Molde Folkehøgskole.

Det er kretsstyret i NRI som er årsmøtet for skolen, og i tillegg til kretsstyrets medlemmer og kretsleder møtte rektor Helge Kjøll, økonomileder Åse Orten, styreleder Anne Bente Klokk Svendsvik og nestleder Margaret Kjøde Rødal fra skolen.

I tillegg til de formelle sakene med årsmelding og årsregnskap (se under) ble det gitt en omfattende orientering om arbeidet ved skolen. Skolen har i år 121 elever, og har allerede tatt opp like mange til neste skoleår. Flere store oppussingsprosjekt er nå fullført, blant annet er Nyborg (internatet fra 1947) totalrenovert.

Det nye styret består av Anne Bente Klokk Svendsvik, Margaret Kjøde Rødal, Lars Myklebust, Asbjørn Ræstad og Arild Ove Halås. Oddleif Bjerkestrand er første vara. I tillegg møter representanter for personalet, elever og administrasjonen.

Rundt 80 – 100 av elevene møter hver uke på Pit Stop og det var svært inspirerende og gledelig for kretsstyret å enda en gang å få høre om det beviste og gode arbeidet som gjøres ved skolen også når det gjelder å formidle evangeliet om Jesus.

Molde Folkehøgskole er en mønsterbedrift når det gjelder økonomi og daglig drift, og trivselen blant elever og personale er stor. Vi ønsker lykke til videre og gleder oss over å få være eier av en skole som driver et så viktig og godt kristent ungdomsarbeid.

Innkalling årsmøte Molde FHS 2016

2 replies
  1. Konrad Frøystad
    Konrad Frøystad says:

    Jeg kan ikke se at det er gitt noen orientering om økonomien ved Molde Folkehøgskole. Da dette ikke er et foretningsforetakende, bør vi få vite hvordan driften ved skolen går også økonomisk.
    Konrad

    Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *