Nytt fra Kretsstyret i NRI

styremøteillustrasjonFlytting av kretskontoret og lovendring for kretsen var blant sakene som sto på sakslista da kretsstyret møttes i Molde mandag 30. november.

Kretsstyret i NRI samles normalt en gang pr. måned. Ofte legges samlingene til Molde bedehus av praktiske grunner.

På sakslista denne gangen stor referat fra forrige møte og fra sist møte i Barne- og ungdomsrådet. Kretslederens rapport ble tatt til orientering. Her ble det blant annet orientert om at Stavik bedehus nå må rives til våren, arbeidet med reiserutene, ulike større arrangement i 2016, regnskapet pr. 31. oktober m.m.

Det forelå en henvendelse fra Molde Indremisjon om NRI ville vurdere å flytte kretskontoret fra Frænabu til Molde bedehus. Molde IM planlegger et større påbygg på Molde bedehus og sonderer derfor mulighet for ulike leietakere. Kretsstyret ønsker ikke å flytte kretskontoret fra Frænabu. Dette begrunnes både med at vi i dag har gratisk kontor, samt at nærheten mellom de ansatte på kretskontoret og de ansatte på Frænabu vurderes som veldig viktig. I tillegg er det et moment at behovet for kretskontor er et annet i dag enn før på grunn av utstrakt bruk av hjemmekontor. Kretsstyret ønsker MI lykke til med arbeidet med å utvide Molde bedehus og er glade for det gode samarbeidet som er mellom kretsen og byforeningen.

Kretsstyret vil foreslå en mindre lovendring for årsmøtet 2016. I dag velges Barne- og ungdomsrådet av årsmøtet. Men BUR må stadig endres da ungdommene flytter på grunn av skolegang m.m. I flere år har kretsstyret jevnlig endret sammensetningen av BUR, og ønsker nå å få denne praksisen (som fungerer godt) i samsvar med kretsens lover. Alle enheter i NRI vil få brev om dette når det nærmer seg årsmøtet.

Kretsstyret vil også vurdere om det kan være tjenlig at kretslederen i fremtiden fungerer som sekretær for valgnemnda i NRI.

Dato for styremøtene til våren ble bestemt, og kretsstyret hadde en lengre samtale om hva vi kan gjøre for å styrke arbeidet vårt blant de voksne ungdommene. Dette tas opp som egen sak på neste styremøte.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *