Liv og Røre på Barnas kretsmøte

CIMG1963Guttorm Grønske, Jann Karlsen, perler, sjokoladepenger, «tapt og funnet».

Tekst og foto: Grete Marita Heiseldal

Små og store barn hadde sitt eget kretsmøte samtidig som de voksne hadde forhandlingsmøte. Her hadde vi storfint besøk helt fra Trøndelag. Jann Karlsen og hans gode, grønne venn, Guttorm Grønske, var sammen med oss hele helgen. De to formidlet godt budskap fra Bibelen på en spennende og kreativ måte. Hovedfokuset var på å bli borte, lete og bli funnet igjen. Vi fikk høre både om sauen som gikk seg bort og kvinnen med de ti sølvpengene. Det var spesielt populært å gå på skattejakt for å finne sjokoladegullmynter! J Søndag fikk vi høre om mannen som fant en verdifull perle. Vi er også en slik verdifull perle for Gud.

I tillegg til å høre mye spennende fra Bibelen, sang vi, bygde mange flotte kreasjoner av klosser og holdt på med hobby. Sist, men ikke minst, var den store hoppeputen ute veldig populær! Det ble mye hopping innimellom regn- og tordenbyger…

Søndag avsluttet vi «barnas kretsmøte» sammen med de voksne på Generasjonsfest. Her opptrådte alle barna med sang. Tre modige jenter hadde skriftlesing og hjelpelederne viste frem egenprodusert film. I tillegg fikk vi høre på både Ising, Edgar Paulsen og Jann Karlsen med venner. Vi sier takk for et flott «barnas kretsmøte» og velkommen igjen neste år!

Takk til søndagsskolekretsen for lån av hoppepute

Takk til søndagsskolekretsen for lån av hoppepute

 

 

 

 

 

 

Jann Karlsen var hovedgjest på barnas årsmøte

Jann Karlsen var hovedgjest på barnas årsmøte

 

 

 

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *