Kjempebra kretsmøte

_MG_4425bKanskje det mest positive kretsmøtet i NRI på mange år – mange reiste hjem fra Molde Folkehøgskole i glede og takknemlighet for en fin helg.

tekst: Arild Ove Halås – Foto: Knut Steinar Dahle

Det som sitter igjen etter kretsmøtet på Molde Folkehøgskole 5.-7. juni er først og fremst ordene «VI VIL».

(På NRI sine Facebook-sider finner du også en liten «film» fra årsmøtet).

Vi vil – det er ordene som brukes i den handlingsplanen som ble enstemmig vedtatt på årets kretsmøte. Denne utgjør en del av dokumentet «NRI-veien videre» som er tilgjengelig på kretsens nettsider. Selve handlingsplanen er gjengitt i sin helhet i dette nummer av Indremisjonsnytt, og blir førende for det arbeid NRI skal drive fremover mot 2019.

Årsmøtet startet dette året allerede fredag kveld med «Jim Reeves-konsert» i Molde bedehus. Årets hovedgjester var Marta og Edgar Paulsen fra Melhus i Trøndelag. De har blant annet tidligere reist som sangevangelister i ImF. Med sin nydelige barytonstemme tolket Edgar sangene til countrykongen Jim Reeves og lot oss få møte personen Jim Reeves. Rundt 140 personer var med på denne gratiskonserten.

Lørdag fortsatte årsmøtet med Bibeltime hvor Marta understreket hvor viktig det er for oss å kjenne Jesus.

Forhandlingsmøtet var denne gangen preget av optimisme og takknemlighet over at den økonomiske krisen er snudd til en positiv utvikling. Kretslederen orienterte både om  årsregnskapet for 2014 og den økonomiske situasjonen pr. 31. mai som er positiv. Det var stor enighet blant utsendingene at alle nå må gjøre sitt ytterste for at de siste seks månedene ikke bare blir en «ekstraordinær» periode men at inntektene stabiliserer seg  på dagens nivå.

Dokumentet «NRI-veien videre» ble etter en god samtale enstemmig godkjent som rettningsgivende for perioden 2015 – 2019.

Det nye kretsstyret består av:

Leif Harberg (Kristiansund), Sigbjørn Sørli (Måndalen), Kjell Bjarte Aarsund (Molde), Unni Clausen Stenberg (Averøya), Hallgeir Holm (ny – Farstad), Jostein Solbakken (ny – Lønset/Strande) og Asbjørn Ræstad (ny – Midsund). Olav Jan Bø Demdal (Innfjorden) er første vara.

Barne- og ungdomsrådet består nå av:

Knut Magne Aas (Vestnes), Helene Sæbø (Straumsnes), Liv Marit Brusdal (ny – Røbekk), Jan Egil Gjermundnes (ny – Eidsvåg), Audun Sæbø (ny – Straumsnes). Første vara er Ole Løkra (Molde).

Lørdag kveld var det først misjonskveld hvor nærmere 200 personer var samlet. Vårt eget NRI-kor under ledelse av Audun Sæbø sang, det samme gjorde Edgar Paulsen. Marta fikk på en fin måte ta oss med inn i Guds ord sine sannheter omkring det å kjenne Jesus å leve sammen med han. Kretsstyremedlemmene Kjell Bjarte Aarsund og Sigbjørn Sørli ledet møtet, de hadde også fått selveste Steven Spielberg til å lage en liten film om det som hadde skjedd på kretsmøtet denne dagen.

Lørdagen ble avsluttet med «Kretsens kakebord» – (stor takk til alle som ga kaker) før Edgar Paulsen, NRI-koret og avtroppende leder i kretsstyret Marit Røykenes Dahle ledet oss igjennom «Han er min sang og min glede».

Søndag var det Storsamling hvor sanggruppa I-SING fra Straumsnes sang sammen med Edgar og NRI-koret.  Hovedgjest for barnas årsmøte i år var Jann Karlsen med sin følgesvenn Guttorm Grønske. Barna hadde eget opplegg i Molde Friskole sine lokaler både lørdag og søndag.

Årsmøtehelga ble avsluttet med «Generasjonsfest» på ettermiddagen, som ble en fesstund og en flott avslutning på ett av NRI sine best årsmøter noensinne.

Vi sitter igjen med takknemlighet, glede og føler oss oppløftet etter årsmøtehelga. Dagene på Molde Folkehøgskole har gitt oss mot, vilje og ønske om å fortsette arbeidet i NRI.

Nordmøre og Romsdal Indremisjon er en liten, men en viktig puslespillbit i den store verdensvide kristne kirke. Vårt kall er å gi evangeliet om Jesus Kristus til vårt eget folk, hvor stadig flere ikke kjenner Jesus.

«Send et gjensvar opp til himlen – ja VI VIL o Gud»

Edgar Paulsen fikk gi mye gjennom sang- og musikk og Marta fikk forkynne Guds ord til glede og inspirasjon.

Edgar Paulsen fikk gi mye gjennom sang- og musikk og Marta fikk forkynne Guds ord til glede og inspirasjon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ansvarlig for barneopplegget - Jann Karlsen og kretsleder Arild Ove Halås

Ansvarlig for barneopplegget – Jann Karlsen og kretsleder Arild Ove Halås

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forsamlingen lørdag kveld

Forsamlingen lørdag kveld

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *