God stemning på Familieleir

unnamedSom vanlig var det en flott helg når Familieleiren på Frænabu ble avviklet i januar.

Tekst og foto: Grete Marita Heiseldal

Fredag 23. januar inntok 80 små og store Frænabu og var klare for familieleir. Vi startet leiren med deilig kveldsmat fra den eminente kjøkkengjengen – Reidun Åndal, Randi og Emil Kakeli. En stor takk til dem som disket opp med det ene festmåltidet etter det andre gjennom hele helgen!

På leiren var vi heldige og hadde med oss Bjarte Vesetvik som taler for barna. I tillegg hadde vi med oss en helg gjeng fra Bildøy Bibelskole, med disippel-lærer Gunhild Redse Cornelius i spissen. Både Bjarte og Bildøygjengen var til stor velsignelse gjennom måten de var på og alt de fikk formidlet. Tusen takk også til dere!

Etter en liten informasjonssamling, var det Bjarte og Bildøygjengen som sparket i gang leiren med Tweens-samling, en samling for barna som ikke hadde lagt seg. Her var det sang, andakt, lek, moro og ikke minst del I av «Den store Frænabu-bibelquizen». Her var det ikke noe å si på bibelkunnskap og innsats.

Utpå kvelden hadde også de voksne samling, og her ledet Bildøygjengen i lovsang og flotte og utfordrende vitnesbyrd.

Som seg hør og bør på familieleir, kom det også mye godsaker på bordene til kveldskos. Det var kaker, frukt, kioskvarer, god drøs og mye strikking (i hvert fall blant damene) til langt på kveld.

Lørdag på leir, er alltid en innholdsrik dag! På formiddag fikk vi med oss mye godt fra Jesus. Bjarte fortalte lignelsen om å bygge huset sitt på fjell på familiesamlingen og mens barna enten var ute, eller drev med hobby, hadde Gunhild en inspirerende bibeltime.

Etter deilig middag, var det klart for sporløp, kiosk og den store leirfesten. Liv Marit Brusdal ledet oss gjennom en veldig morsom fest. Her var det mange som deltok. Det var leker fra deltakerne, sketsjer av Bildøygjengen, premieutdeling for sporløpet og godteriregn til avslutning. Mye latter og glede her! Selv om de minste nå var slitne etter en lang dag og begynte å finne sengene sine, var det enda mer på programmet for resten av gjengen. Tweenssamling med siste del av bibelquizen og delekveld. Delekvelden ble en flott samling der vi fikk dele vitnesbyrd med hverandre.

På søndag avsluttet vi leiren med familiesamling, åresalg, bibeltime, aktiviteter og middag. Jeg tror det var en fornøyd gjeng som reiste hjem etter en deilig søndagsmiddag!

Gjengen fra Bildøy holdt ut litt lengre. De deltok på møte på Molde Bedehus søndag ettermiddag, før de returnerte til Bildøy på mandag. Her er noen kommentarer fra gjengen i minibussen: «Da har vore ein sann fornøyelse!», «Kjempeopplevelse å få bidra både åndelig og praktisk»!, «Veldig artig å få passa herlige smårollinga (og dei ikkje fullt så små)!», «Knallkjekt å få syngja og sketsja framfor eit så godt publikum!», «Tusen takk!».

Og vi sier tilbake: TUSEN TAKK til dere fra Bildøy for alt dere har gitt oss gjennom helgen! Og ikke minst – tusen takk til alle dere som var deltakere på leiren og gjorde leiren så bra!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *