Visthus.no

Visthus001Torsdag 4. desember ble den nye hjemmesiden til Visthus offentliggjort.

Siden har vært klart siden i sommer, men siden vi ikke har hatt fast ansatt daglig leder på Visthus har vi ventet med å offentliggjøre den. Men nå er den på nett.

Se siden her:

http://www.visthus.no/

Vi håper at denne siden (på samme måte som hjemmesiden til Frænabu) på sikt kan gi oss flere gjester og overnattingsdøgn, ikke minst fra folk som vil oppleve den flotte naturen vi har i vår del av landet. På Visthus kan vi også ta imot gjester i hyttene også når hovedbygget er stengt.

Det blir også en felles side for Frænabu og Visthus med adresse www.experitur.no

Experitur er latin for «opplevelse» og vi tenker at vi litt på sikt kan drive en del felles markedsføring for begge leirstedene våre via denne siden. Vi kan tross alt tilby et opphold hvor man med base på Frænabu og Visthus kan oppleve alt fra Ona / Hustadvika /Atlanterhavsveien til Trollstigen/ Romsdalseggen / Eikesdalen.

Vi har også valgt å bruke mottoet «Gode opplevelser – gode minner» som «slagord» for leirstedene våre i tiden fremover. Vi synes det er et godt utgangspunkt for alle som besøker både Frænabu og Visthus. Vi ønsker at de får gode opplevelser og reiser hjem med gode minner.

Driftsstyret og kretskontoret arbeider forøvrig fortløpende med å finne en god og varig løsning på bemaningssituasjonen på Visthus.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *