Lyst å jobbe på Visthus

Visthus001Visthus søker personer som er kokekyndige som kan tenke seg å være tilknyttet leirstedet i større eller mindre stilling.

Kokekyndig, gjerne (men ikke nødvendigvis) kokk og gjerne med erfaring fra storkjøkken. Jobben vil være å ha ansvar for kjøkkenet og matserveringen på ulike arrangement på Visthus. Noen ganger alene, ofte sammen med andre ansatte / frivillige.

Vi søker også noen som kan ha hovedansvar for planlegging av menyer, innkjøp m.m.

Noe helgearbeid må påregnes. Visthus er stengt i perioden november – mars, hvis det er av interesse kan vi da kanskje tilby andre oppgaver i den perioden.

Vi er åpen for å drøfte ulike stillingsprosenter med de rette personene. Kanskje en stilling hvor du jobber en helg i måneden, enkeltdager eller en større stilling. Stillingen som daglig leder i inntil 60 % stilling står fremdeles ubesatt.

Lønn etter Indremisjonens regulativ og etter cv/ansiennitet.

Interessert – ta kontakt med kretskontoret på 71252731 – på e-post nri@imf.no eller ring kretsleder Arild Ove Halås på 99087899.

De som ansettes må være lojale mot eiers verdigrunnlag. For evt. ansettlsle som daglig leder på Visthus kreves en kristen tro.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *