Flott inngang til påskeuka på Frænabu

Karl Erik Svendsson og Torkel Selin i aksjon på Frænabu

Karl Erik Svendsson og Torkel Selin i aksjon på Frænabu

«God Påske 2014» ble akkurat den inspirerende inngangen til den stille uke som vi hadde håpet på.

Det var nytt av året at vi flyttet påskemøtene på Frænabu fra selve påskeuka til palmehelga.

Hovedtaler var evangelist i Indremisjonsforbundet, Tor Ingvald Lauvrak. Han fikk gi mye gjennom sin forkynnelse, og har en særegen måte å lede tilhørerne inn i evangeliet på. For mange av oss ble deler av påskebudskapet nytt gjennom hans forkynnelse.

De adnre hovedgjestene våre var fra Sverige. Den svenske trubaduren og sang-evangelisten Torkell Selin og hans faste akkompanør på trekkspill, Karl Erik Svendsson hadde kjørt nærmere 70 mil for å komme frem til Frænabu. Gjennom tre dager fikk de gjennom kjente og kjære sanger, god musikk, fine vitnesbyrd og mye humor gitt oss mye. Det var mange som umiddelbart tok til orde for at de må inviteres tilbake igjen, noe som nok kan bli aktuelt.

Fredag kveld deltok også NRI-koret og en sanggruppe fra Eidsvåg bestående av Lynn og Per Magne Brakstad / Jim og Inger Lise Kvernberg.

Søndag ble det hele avsluttet med storfamiliesamling sammen med Molde Indremisjon. Her sang Bård Heiseldal og møtet ble avsluttet med nattverd.

Det var jevnt godt med folk på kveldsmøtene og møtet søndag (fra 75 – 130). Det viser seg igjen at det er på kveldstid folket samles, og at det er vanskelig å ha arrangement som trekker folk på dagtid, enten man legger påskemøtene til palmehelga eller selve påskedagene.

Det må være lov å si at det var skuffende t at bare 3 (!) personer (unntatt de som skulle delta) møtte på formiddagstreff på fredag. Det var (bare) 12 personer som var med på busstur lørdag, forøvrig en svært vellykket tur til Håholmen og videre til Kornstad – hvor Gunnlaug Aae Lima og Ellen&Einar Aae ventet med påskenøtter og kaffe/kaker.

Det som står igjen etter «God påske 2014» på Frænabu er i sum dette: «Herren er oppstanden – ja han er sannlig oppstanden».

(Klikk på bildene for større format)

Karl Erik Svensson (t.v.) og Torkell Selin

Karl Erik Svensson (t.v.) og Torkell Selin

NRI-koret med dirigent Audun Sæbø

NRI-koret med dirigent Audun Sæbø

Sanggjengen fra Eidsvåg -f.v. Jim og Inger Lise Kvernberg/Lynn og Per Magne Brakstad

Sanggjengen fra Eidsvåg -f.v. Jim og Inger Lise Kvernberg/Lynn og Per Magne Brakstad

 

 

 

 

 

 

Tor Ingvald Lauvrak

Tor Ingvald Lauvrak

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *