Stemningsrapport fra Venner på Hest

Alltid vellykket når vi besøker hestene (og folket) i Erik-Lia

Alltid vellykket når vi besøker hestene (og folket) i Erik-Lia

Håkon Inge Græsdal har sendt oss følgende stemningsrapport etter vårens hesteleir.

Vi hadde en veldig fin helg! Det var 6 stk. som ikke hadde vært på leir før. Vi startet leiren med en solid og veldig god kveldsmat som satte standarden for matstellet denne leiren. Som vanlig var det mye skryt av maten. Hjelpelederne hadde morsomme «bli kjent-leker» på fredagen, og vi ble en godt sammensveiset gjeng. Det var et svært lavt konfliktnivå hele helga.

Det ble også kommentert i Eriklia, der vi var på lørdagen, at det var en veldig rolig og fin gruppe. Ridingen og leken med dyra, og annen lek hadde en perfekt ramme i Erilkia. Sola kom og varmet både kropp og sinn, og vi fikk grillet og kost oss ute hele dagen.

Da vi kom tilbake til Frænabu var det tid for kiosk, bibelsamling, leirfest og delekveld. Etter en lang og innholdsrik dag sloknet deltakerne nesten i det de la hode på puta.

Søndagen var det bibelsamling, rebusløp og familiemøte. Leirkoret imponerte foreldre og andre med fin sang på familliemøtet! I løpet av helga fortalte Linn Jeanette Sirevåg (fra ImF-ung) om Peter som fikk mye fisk, gikk på vannet og fornektet Jesus. Deltakerne fikk med seg mye godt fra Guds ord. Det må også kommenteres at det er veldig bra att det nye klatrenettet har blitt så flott! Dette er en drøm for ungene å leke i!

HIG

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *