Splitter ny hjemmeside for Frænabu

Så fornøyd er vi med den nye hjemmesiden til Frænabu - bildet er et av mange som er brukt på siden  (Foto Øyvind Leren)

Så fornøyd er vi med den nye hjemmesiden til Frænabu – bildet er et av mange som er brukt på siden (Foto Øyvind Leren)

Den  nye hjemmesiden til Frænabu er nå på nett.

Domene er www.frenabu.no  eller  www.frænabu.no   eller   www.experitur.no

ExperiTur er det latinske navnet for «opplevelser». Vi vil bruke  «Gode opplevelser – gode minner» som Frænabu og Visthus sine motto i tiden fremover.

Den helt nye siden vil bli markedsført lokalt med adressen www.frænabu.no. Samtidig kan vi bruke www.experitur.no når vi vil markedsføre oss utenfor nærmiljøet.  (www.experitur.no vil komme opp og gå i løpet av helga).

I løpet av februar vil også Visthus få en lignende side, også den på «experitur-plattformen» samtidig som www.visthus.no vil være den lokale adressen. (Vi gjør oppmerksom på at Visthus sin adresse foreløpig ikke er tatt i bruk).

Målet vårt er å markedsføre leirstedene våre knyttet til den fantastiske naturen vi har rundt oss. Vi kan tilby folk å oppleve alt fra Ona og Hustadvika til Eikesdalen og Romsdalshorn, og de kan hele veien være gjester hos oss.

Både Frænabu og Visthus er – og skal alltid være – misjonssenter og leirsted. Reist og drevet for å være redskap for evangeliet om Jesus Kristus. Samtidig ser vi at vi trenger å tjene penger på «verdens torg» for å kunne holde leirstedene våre i drift. Det store målet er at i løpet av noen år skal vi ha så god drift på begge leirstedene at det kan finansiere økt satsing på misjonsarbeidet, da særlig barne- og ungdomsarbeidet.

Hjemmesiden www.frænabu.no som vi lanserer nå er først og fremst en side som skal brukes i markedsføringen av stedet, både lokalt og videre utover. Det vil derfor ikke være så mye «kristent» stoff akkurat her, det ligger på www.nri-imf.no. Men vi skjuler selvsagt overhodet ikke at Frænabu er et kristent sted.

Vi håper og tror at denne nye hjemmesiden vil gi oss en løft i driften, sammen med andre tiltak.

Siden er ellers spekket med mange fine og flotte bilder. Vi vil særlig takke naturfotograf Øyvind Leren for godt samarbeid. (Leren blir ellers gjest på Kulturkvelden vår i oktober).

Du som er på Facebook bør gå inn og like Frænabu sin side.

Bruk helgen til en rundtur på www.frænabu.no

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *