Ny medarbeider på Frænabu og i NRI

Oddrun Dahle Fagerlie liteMed stor glede kan vi nå presentere vår nye medarbeider og kollega. Oddrun Dahle Fagerli er ansatt som «administrasjonsleder» på Frænabu i 100 % stilling.

Ansettelsen er et ledd i prosessen med å fornye driften av Frænabu slik at den har større økonomisk bærekraft, men er også en viktig del for å få fordelt arbeidsmengden på flere personer enn det som er i dag. Vi har vært på jakt etter en ny person til Frænabu i lange tider, og er takknemlige for at det nå har åpnet seg en mulighet.

Oddrunn skal arbeide i team og nært samarbeid med daglig leder Reidun Åndal, og ca. halve stillingen er satt av til adminstrasjon, den andre til praktisk arbeid på Frænabu. Oddrunn begynner i stillingen ca. rundt nyttår, det er ikke helt avklart enda.

Her kan du lese hva Oddrun skrev når vi utfordret henne til å presentere seg selv:

Mitt navn er Oddrun Dahle Fagerlie, 47 år og gift med Stener Dahle Fagerlie. Vi har 3 barn på 22, 20 og 11 år, og jeg har allerede rukket å bli mormor til en herlig liten krabat. Vårt hjem er i Julsundet, og der trives vi godt!
Jeg vokste opp Isfjorden, i et kristent hjem fullt av omsorg, og med fokus på Guds kjærlighet og nåde! I barne- og ungdomsåra gikk jeg på bedehuset i Isfjorden, på Ungdomssenteret på Åndalsnes (drevet av kirka), og var med i Laget (Norges Kristelige Student- og Skoleungdomslag). Når jeg tenker tilbake på den tida, kjenner jeg glede og følger meg heldig som fikk lov å være ung akkurat da og oppleve et slikt sterkt, trygt og godt barne- og ungdomsarbeid. Og vi var mange – utrolig mange :-) Dette, sammen med det jeg lærte og opplevde hjemme, la grunnlaget for hvordan jeg ville leve mitt liv – å være glad i Jesus, og la grunnvollen i livet mitt være Gud!

Mitt vitnesbyrd kan sies på denne måten:
«Se, Gud er min frelse, jeg er trygg og frykter ikke. For Herren er min kraft og min styrke, og Han er blitt min redning.» (Jesaia 12, 2)

Gud er det viktigste i livet mitt, og i hele vår familie! Vårt viktigste kall som foreldre er å gjøre familien til et åndelig kraftsenter for Gud sak – å formidle Guds kjærlighet til våre barn, svigerbarn, barnebarn, med smitteeffekt til slekt, naboer, venner osv…
Jeg valgte å gå inn i Pinsebevegelsen da jeg var 21 år, noe jeg kjente sterkt at jeg skulle gjøre. Og der har jeg mitt åndelige hjem fortsatt. Jeg har aldri vært så opptatt av om etiketten vi har på oss er Indremisjonen, Misjonssambandet, Frikirke, Pinsemenighet, osv… Det som er viktig er at Guds ord blir presentert for folk klart og rent, ut ifra at Jesus er veien, sannheten og livet, og at ingen kommer til Gud vår Far uten gjennom Jesus og hans frelsesverk! (Joh. 14, 6) For meg er det større å tilhøre Guds Menighet, enn å skilte med at jeg er Pinsevenn.
Det har alltid vært viktig for meg å engasjere meg i kristent arbeid. Da mine to eldste barn var små, drev jeg i flere år en kristen barneklubb i sokkeletasjen i huset vårt, for de ca 20 barna i byggefeltet. Og alle kom for å høre om Jesus, spise boller, leike og drive med hobby.
I 15 år har jeg, sammen med ei venninne, drevet barnekor og ungdomskor i Julsundet. Siden koret ikke var drevet i kristen regi, fikk jeg likevel med meg styret for koret på at halvparten av alle sanger vi jobba med i koret skulle ha et kristent innhold. Dermed hadde jeg ei misjonsmark… og det har betydd mye for mange!
Nå er jeg med å drive en kristen barneklubb for Julsundet og Søre Fræna, som vi har kalt Lørdagsklubben. Den drives som en søndagsskole der barna lærer om Jesus gjennom bibelfortellinger,  kristne barnesanger, og der de lærer å snakke med Gud gjennom bønn. I tillegg har vi hobbyaktiviteter, matlaging, ballspill, leik, og for ikke å glemme tombola. Sist kom det 30 barn på Lørdagsklubben! Herlig!
Det er så godt å få være med å plante og så ut Guds gode budskap, å få lov å formidle Guds kjærlighet!

Jeg vil takke kretsstyret i Nordmøre og Romsdal Indremisjon for tilliten når de nå har valgt å ansette meg som administrasjonsleder for Frænabu! For meg kom dette jobbtilbudet som et bønnesvar, ei dør som har åpna seg! Det er med ydmykhet og oppbretta ermer jeg går inn i den nye jobben og de oppgaver som er tiltenkt meg. Faglig sett håper jeg den utdannelsen og arbeidserfaringen jeg har med meg skal være til stor nytte.  Målet er å drive Frænabu på en så god måte økonomisk at det går med godt overskudd, som igjen kommer misjonsarbeidet til gode!  Fra kretsleder har jeg fått presentert mange nye spennende tanker og idèer for å få opp omsetningen og lønnsomheten for Frænabu, og dette er tanker og idèer jeg gleder meg til å jobbe med og sette ut i livet! Vær med å be for Frænabu, for meg, og for alle oss som skal jobbe for å nå dette målet! Vi trenger Guds veiledning, visdom og velsignelse i dette arbeidet!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *