Nytt fra Kretsstyret

Fra venstere styreleder Marit Røykenes Dahle, Unni Clausen Stenberg, Ottar Schjølberg, Audun Sæbø, Kjell Bjarte Aarsund, Terje Henden og Asbjørn Ræstad (1. vara)

Fra venstere styreleder Marit Røykenes Dahle, Unni Clausen Stenberg, Ottar Schjølberg, Audun Sæbø, Kjell Bjarte Aarsund, Terje Henden og Asbjørn Ræstad (1. vara)

Kretsstyret i NRI var samlet til møte på Molde bedehus onsdag 23. oktober.

På bildet ser du de fleste styremedlemmene i NRI. Sigbjørn Sørli (Måndalen) og Leif Harberg (2. vara – Kristiansund) hadde forfall.

Kretsstyret fikk som vanlig forelagt ulike referat fra styrer, råd og skolestyrene i kretsen vår. Basert på kretslederens rapport bruker styret på hvert styremøte god tid på å drøfte de ulike sidene av arbeidet i NRI og gir innspill, signaler og råd til det arbeidet som kretslederen og de andre ansatte i NRI skal følge i sitt daglig arbeid.

Styret ga  uttrykk for glede over utviklingen ved Molde Friskole og folkehøgskolene våre, og også over innsamlingsarbeidet til Visthus.

Det arbeides i disse dager med nye nettsider og en ny strategi for å øke inntektene til Frænabu. Styret fikk en grundig orientering om dette arbeidet. Dette blir presentert offentlig 1. desember hvis tidsrammen holder.

Styret fikk regnskapstallene for 30. september fra regnskapsføreren kun noen minutter før styremøtet startet, men for kretsen har vi et underskudd på ca. 500 000,- før vi går inn i årets siste kvartal. Kretsstyret har gjort flere konkrete grep for å få regnskapet i ballanse, og registrerer en viss bedring fra tidligere i år. Særlig gledelig er det at den faste givertjenesten og foreningsgavene viser økning fra i fjor.

Styret drøftet ulike sider ved bemanningen og en ny medarbeider ble ansatt – dette kommer vi  tilbake til her på www.nri-imf.no om noen få dager.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *