Påskemøter på Frænabu

Annbjørg Helland Sævareid var en av mange som deltok under årets påskemøter på Frænabu

Godt fremmøte og god stemning de tre kveldene det var påskemøter på Frænabu.

– se og hør Romsdalskammeratene synge –

Vi har de siste årene ikke hatt overnattingstilbud på Frænabu i påska, og heller ikke møter på formiddag/ettermiddag. Dette har hatt sin grunn i at det har vært svært liten interesse for et slikt tilbud. Samtidig viser det seg at stadig flere møter opp til kveldsmøtene på Frænabu i påska. Til neste år håper vi derfor igjen å kunne invitere til påskeleir hvor det også er mulig å overnatte.

Fremmøtet i år var godt og det er tydelig at mange setter pris på at det er arrangement på Frænabu i påska.

I år som i fjor var det lokale krefter som sto for både tale, sang, møteledelse og det praktiske rundt samlingene.

Skjærtorsdag kveld var det tidligere kretsleder Kåre Eikrem som talte mens Inger Lise og Asmund Smenes deltok med sang. Rundt 80 personer møtte opp. Langfredag kveld var det så godt som fullt (vel 100 mennesker) da Romsdalskammeratene sang og kretsleder Arild Ove Halås talte. Påskeaften var det Annbjørg og Kåre Sævareid som deltok med tale, sang og diktlesning. Rundt 80 personer var tilstede.

Randi og Emil Krakeli, Helge Eriksen, Gunnlaug Lima, Jan Inge Nasvik m.fl. sto for det praktsiske med både møteledelse, rydding og servering av kaffe og kaker.

En av møtedeltakerne gjorde opptak av Romsdalskammeratene med sin mobiltelefon, og her kan du både se og høre “guttene” synge:

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *