Winter Games på Frænabu

Bildet er fra en tidligere leir på Frænabu

Litt sent, men veldig godt kommer referat fra årets første barneleir.

Kari Sørensen var leirsjef og har sendt oss følgende rapport:

Endelig var det tid for leir igjen! Årets første barneleir i 2013 var også i år selveste Wintergames og gikk av stabelen 15.-17.februar  på Frænabu misjonssenter. Interessen for denne leiren skulle vise seg å være meget stor, da hele 49 fantastiske gutter og jenter deltok .

Helgens taler var Stig-Einar Sørensen. Vi hadde fine bibelsamlinger der Stig-Einar fortalte oss om Moses. Lærerikt for de minste, og også for oss litt større J.

På lørdag var det selvfølgelig Wintergames lekene som stod på programposten.  Det var en imponerende innsats som ble lagt ned i konkurransen om den hederlige prisen som «Vinner av Wintergames 2013».  Laginnsatsen og samarbeidet mellom barna viste seg å være en viktig faktor for å lykkes med å dra i land seieren, og det skulle vise seg å bli svært jevnt i toppen. Vinneren vant med knappest mulig margin, nemlig ett poeng! Det var en stolt gjeng som mottok sine diplomer under leirfesten.

Det var imidlertid ikke bare under Wintergames lekene barna fikk prøvd ut sine kreative sider.  Under «kunsthjørnet» var det duket for mangt et kreativt arbeid som også resulterte i imponerende og flotte kunstverk.

Ett av høydepunktene på leiren befant seg under programposten leirfest! Dette ble et kjempepopulært innslag. Lars Martin Brusdal ledet festen på en glitrende måte og han utfordret oss voksne ved at vi måtte delta under et ganske så festlig musikkinnslag til ekstra stor fornøyelse for barna. Roger Andre gjorde alt han kunne for at vi skulle få nok mat gjennom leiren, noe han lyktes godt med.

Det oppleves på alle måter å ha vært en fin leir fra start til slutt. Vi takker Herren vår Far for Hans beskyttelse og ledelse gjennom hele helga, og vi gleder oss allerede til neste leir!

Hilsen, Kari Sørensen

(Vi har desverre ikke bilder fra leiren)

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *