Innfjorden Indremisjon 125 år

Leder i Innfjorden Indremisjon, Marie Nyheim kunne ønske et fullsatt bedehuskapell velkommen til 125 års fest fredag 12. november.Det var også Marie Nyheim som ledet festen.  Hun ønsket velkommen med å lese en velkomstprolog som var skrevet av Helga Valved til 100 års jubileet i 1985. Marie hadde også et godt tilbakeblikk på de 125 årene som var gått siden starten. De gamle protokollene rommet mye av både skjemt og alvor. Flere store vekkelser har gått over Innfjorden, nytt bedehus ble bygget i 1894 og påbygd til kapell i 1906. Dagens moderne bedehuskapell ble innviet i 1976.
Solemdal Misjonskor kom med egen buss og deltok med flott sang til stor glede for de rundt 65 fremmøtte. Kretsleder Arild Ove Halås holdt festtalen over Jesaja 45,11-12 og understreket at Gud inviterer oss til å legge våre bekymringer over på han. Halås overleverte en gave fra kretsen, to bilder av alle bedehusene i Rauma kommune.
Edmuns Søvik var kveldens organist og åpnet festen med et flott musikkstykke. Han avsluttet også med postludium. Under hans ledelse var det frisk og god allsang under festen. Flere hadde ordet til og bar frem hilsener.
Matkomiteen hadde gjort en god jobb. Først var det smørbrød i alle tenkelige utgaver før vi fikk gå til et stort og flott kakebord.
Vi gratulerer med jubileet og takker for en inspirerende og fin fest.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *