Adventshilsen fra Molde Folkehøgskole

På skoletur til varmere land

Elevene og personalet ved Molde Folkehøgskole er tilbake fra skoleturer og snart klar for juleferie.

VELSIGNET JULE- OG NYTTÅRSHØYTID !

Tekst  rektor Helge Kjøll –  Bilde Molde Fhsk.

Vi ønsker venner av Molde folkehøgskole en velsignet jule- og nyttårshøytid ! Takk for forbønn, økonomiske midler og omsorg i året som ligger bak.

Vi ser tilbake på en svært flott høst. Det som har gledet oss ekstra mye denne høsten er at vi igjen opplever stort oppmøte på skolens kristne møtesamlinger.  Vi går nå julen i møte med stor takk for mulighetene som gis oss i den kristne folkehøgskolen.

“I det stille til de små bringer Jesus håp og fred, og han kommer da som nå fra

Sin himmel til oss ned. Julenatt med lys og glede minner oss om Gud som kom.

Evig er han her tilstede, nå står grav og krybbe tom”

Flott kulturkveld.

Fredag 19.oktober hadde vi en flott kulturkveld ved Molde fhs. tema for kvelden var Brasil. Vi hadde bl.a besøk av Christian Schøien fra Kirkens Nødhjelp. Pengene fra kveldens loddsalg gikk til skolens humanitære prosjekt i byen Fortaleza i Brasil. Gossen Gospel Voices deltok med frisk og god gospelsang. Til denne kvelden var også skolens naboer spesielt invitert.

Kjekk foreldredag.

Lørdag 20.oktober fyltes skolen opp med forventningsfulle foreldre. Nå skulle de se og oppleve hvordan deres håpefulle hadde det på folkehøgskolen i Molde. Det ble en innholdsrik dag med bl.a guiding på Aker stadion, båttur på Moldefjorden og klatring i Moldeveggen. Under elevkvelden ble teaterstykket «Folk og røvere i Kardemomme by» vist. Ikke alle foreldre viste at deres sønn/datter hadde skuespillertalent.

Kulturkveld på Frænabu.

Torsdag 17.januar blir vi med på en kulturkveld på Frænabu. Her vil vi vise deler av teaterforestillingen «Folk og røvere i Kardemomme by». I tillegg vil vi gi litt informasjon fra skolen.

Nye linjetilbud.

Fra skoleåret 2013/2014 starter vi opp følgende nye linjetilbud ved Molde fhs. : Freerdie/Canada og  Friluftsliv/Backpacking. Vi har stor tro på disse to nye linjetilbudene. Følg med på reisebloggen til Julie O. Skare på skolens hjemmeside. Søknadene til neste år har allerede begynt å komme til skolen. Vær med oss og reklamer for skolen !

Les mer om årets skoleturer her:

http://www.molde.fhs.no/site/main/les_mer.php?page_id=3219

https://nri-imf.no/2012/11/reisebrev-fra-thailand-og-kenya/

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *