Hilsen fra Bildøy

Fra venstre Henrik Espelund, Katrine Myrset, Ivar Larsen og Ivar-Petter Seljehaug

Det er i år 4 elever fra vår krets som er elever ved Bibelskolen Bildøy.

Her kommer en hilsen fra Bildøy, ført i pennen av Katrine Myrset:

Bildøy Bibelskole er en skole for livet. En skole som kombinerer spennende bibelfag med morsomme linjefag. Skolen har fire linjer på førsteåret: KRIK, Film&TV, Musikk og Disippel. I tillegg har skolen en andreårslinje, Tjeneste2, for de som ønsker å gå et år til. Dette året er det rundt 80 elever til sammen, hvor fire av de kommer fra Nordmøre- og Romsdal Indremisjon.

Henrik Espelund (19) kommer fra Skåla i Romsdal, og går på KRIK. Han trives veldig godt med både fellesskapet og den gode undervisningen. «Det beste med å gå på Bildøy er at vi kan lære mer om det vi tror på, og ikke minst lære mer om oss selv som mennesker. Samtidig kan vi på KRIK gjøre mye gøy, som idrett, trening og fjellturer, og lære hvordan vi kan bruke KRIK i kristent arbeid».

Katrine Myrseth (19) kommer fra Fræna i Romsdal og stortrives på musikk-linja. «Bildøy Bibelskole er et sted hvor jeg kan føle meg hjemme. Det er et sted hvor jeg kan vokse i troen i et fellesskap med medelever og lærere. På Bildøy og på Musikk får jeg utfordringer både i troslivet, i kristent arbeid og på den musikalske fronten».

Hvert år reiser førsteklassen til Israel og får vandre rundt i landet der det skjedde. «Det var en tur hvor vi lærte mye om Bibelen, kulturen, politikken og historien om landet. Det var fint å oppleve at det vi hadde lært på søndagsskolen på en måte ble mer virkelig, ved å være på de stedene som det står om i Bibelen,» forteller Ivar-Petter Seljehaug (19) og legger til at han synes det var en innholdsrik tur med mange inntrykk på kort tid. Ivar-Petter går på KRIK-linja og kommer fra Averøya på Nordmøre.

Ivar Larsen (20) går på Tjeneste2 og er i år stipendiat på Musikk-linja. Han kommer opprinnelig fra Aure på Nordmøre. «Jeg følte meg ikke ferdig med Bildøy etter året i fjor. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, og da muligheten for et år til på Bildøy dukket opp, ble det et klart »ja». Nå kan jeg gå mer grundig inn i Bibelen, samtidig som jeg kan drive med det jeg liker best». Ivar sier at det å være stipendiat på Musikk egentlig er drømmejobben, hvor han får drive med musikk, men også få muligheten til å utruste andre.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *